אקווריום של 19 אורך 9 רוחב ו10 גובה מתאים ל30 זחלי ענק?
אקווריום של 19 אורך 9 רוחב ו10 גובה מתאים ל30?
אתה שם אותם שם בשביל להרבות או סתם בשביל החיות ואתה כל מעם מאכיל?
בתכלס,אין בעייה לשים אותם גם בקופסאות גבינה,אבל זה בסדר הכלי שלך...
בתכלס,אין בעייה לשים אותם גם בקופסאות גבינה,אבל זה בסדר הכלי שלך...
לשעבר ליאלpyton342...
מחפש זחלי קמח!!! דחוף.
ועכברים חיים...
מחפש זחלי קמח!!! דחוף.
ועכברים חיים...
אתה גם ככה לא יכול להרבות אותם שהם כולם ביחד,אתה צריך להפריד כל אחד לכוס,עם הקטנים אתה יכול להרבות שם...
לשעבר ליאלpyton342...
מחפש זחלי קמח!!! דחוף.
ועכברים חיים...
מחפש זחלי קמח!!! דחוף.
ועכברים חיים...
הם לא מסריחים
אבל המצע שלהם מסריחחחחח( שיבולת שועל אני שם)....
ואספן בכלל לא מתאים.
אבל המצע שלהם מסריחחחחח( שיבולת שועל אני שם)....
ואספן בכלל לא מתאים.
לשעבר ליאלpyton342...
מחפש זחלי קמח!!! דחוף.
ועכברים חיים...
מחפש זחלי קמח!!! דחוף.
ועכברים חיים...
מצע סובין מסריח?
וכמה זמן הם יכולים לחיות כי יש לי חומט כחול לשון ואני מתכוון רק להאכיל אותו ואני מגדל רק בשביל מאכל ולא בשביל לגדל
אז 30 מספיקים לכמה זמן בלי להרבות?
וכמה זמן הם יכולים לחיות כי יש לי חומט כחול לשון ואני מתכוון רק להאכיל אותו ואני מגדל רק בשביל מאכל ולא בשביל לגדל
אז 30 מספיקים לכמה זמן בלי להרבות?
אז ככה ,30 זחלים בקופסא של סלטים ,עם מצע סובין ,ופרוסה של תפוח אדמה ,וקצת מזון כלבים, או דגים יספיק בהחלט .מצע הסובין הוא לא מסריח ,אבל שהזחלים אוכלים עד הסוף ,אז צריך להחליף אותו ולך זה לא כזה רלוונתי.
מה הגודל של החומט ?כי עם מדובר בבייבי אז חרקי ההאכלה זה האוכל היום יומי ,עד גיל שנה. ועם מדובר בפרט בן שנה ומעלה, אתה יכול להישתמש בהן בתור פינוק. גם חלזונות גינה אירופאים ,זה מאכל מאוד אהוב על כחולי לשון. רק אתה צריך לשמור אותם חודש ,ולראות שהם בסדר. ולא ימותו מהרעלה, כי בהרבה גינות מרססים נגדם .ועדיף שהם יהיו בקופסאת פלאסטיק ,עם חורי איורור ,וחתיכות גזר, מלפפון, או תפוח. ואחרי חודש שהם באמת בסדר ,אתה יכול לתת לחומט פעם בשבוע 3 חלזונות, לא יותר מזה.
מה הגודל של החומט ?כי עם מדובר בבייבי אז חרקי ההאכלה זה האוכל היום יומי ,עד גיל שנה. ועם מדובר בפרט בן שנה ומעלה, אתה יכול להישתמש בהן בתור פינוק. גם חלזונות גינה אירופאים ,זה מאכל מאוד אהוב על כחולי לשון. רק אתה צריך לשמור אותם חודש ,ולראות שהם בסדר. ולא ימותו מהרעלה, כי בהרבה גינות מרססים נגדם .ועדיף שהם יהיו בקופסאת פלאסטיק ,עם חורי איורור ,וחתיכות גזר, מלפפון, או תפוח. ואחרי חודש שהם באמת בסדר ,אתה יכול לתת לחומט פעם בשבוע 3 חלזונות, לא יותר מזה.