פיתון מתכדר פייד

שלום,
מישהו יכול בבקשה להסביר לי על המופע הזה,
אני מביא בקרוב אחד כזה אולי ,ורציתי לדעת מה יקרה בזיווג עם נורמאל,
פיינסטרייפ,פסטל,אלבינו וכו.....
תודה מראש וחג שמח :)
Liel Ben haim
:)
ויזואלית, כלום.
מופע הפיי-בולד הוא רסציבי ויבוא לידי ביטוי אך ורק אם שני ההורים הם נשאים של התכונה. הסיכוי שהצאצא יפגין את התכונה ויזואלית מושפע בצורת הנשאות של ההורים- הטרוזיגוטיים או הומוזיגוטיים לתכונה.

זיווג בו אחד ההורים פייבולד מבטיח שכול הצאצאים יהיו הטרו לפייבולד(גנטית נשאים, אך זה לא בא לידי ביטוי למראית העין)... זיווג בין הפייבולד לאחד הצאצאים או בין צאצא אחד לשני יאפשר לך לשחזר את המופע או גרסא משודרגת שלו(פסטל פייבולד, פינסטרייפ פייבולד, אלבינו פייבולד וכו').
אורן הראלויזואלית, כלום.
מופע הפיי-בולד הוא רסציבי ויבוא לידי ביטוי אך ורק אם שני ההורים הם נשאים של התכונה. הסיכוי שהצאצא יפגין את התכונה ויזואלית מושפע בצורת הנשאות של ההורים- הטרוזיגוטיים או הומוזיגוטיים לתכונה.

זיווג בו אחד ההורים פייבולד מבטיח שכול הצאצאים יהיו הטרו לפייבולד(גנטית נשאים, אך זה לא בא לידי ביטוי למראית העין)... זיווג בין הפייבולד לאחד הצאצאים או בין צאצא אחד לשני יאפשר לך לשחזר את המופע או גרסא משודרגת שלו(פסטל פייבולד, פינסטרייפ פייבולד, אלבינו פייבולד וכו').
לפי מה שהבנתי ממה שהסברת. לי עכשיו:
אם אני מזווג אותה עם נורמאל,כולם יצאו הטרו לפייבול?
עוד שאלה,
אם אני מזווג הטרו לפיידבול עם עוד אחד שהוא הטרו לפיידבול,יצא פייד בול ?
תודה ויום טוב :)
Liel Ben haim
אם אתה מזווג עם נורמל כולם יצאו נורמל והטרו לפייד.
ואם אתה מזווג שני הטרואים אז 25% יהיו פייד 50% יהיו הטרו ו 25% יהיו נורמל שלא הטרואים, לפי סטטיסטיקה. (יכול להיות שכולם יהיו פייד או שאף אחד לא יהיה נשא לגן הזה)
1997nlאם אתה מזווג עם נורמל כולם יצאו נורמל והטרו לפייד.
ואם אתה מזווג שני הטרואים אז 25% יהיו פייד 50% יהיו הטרו ו 25% יהיו נורמל שלא הטרואים, לפי סטטיסטיקה. (יכול להיות שכולם יהיו פייד או שאף אחד לא יהיה נשא לגן הזה)
תודה אחי,
אתה יכול לתת לי את השם של פייד באנגלית?
Liel Ben haim
אורן הראלPiebald זה השם המדוייק... כאן החלטנו שזה פאידבול
תודה רבה רבה רבה ,יום טוב :)
Liel Ben haim