שלום לכולם, יש לי קינג סנייק בן כשנה. כבר כמעט חודשיים הוא לא אוכל (לא חי ולא מופשר). הוא מסתגר במאורה שלו ומידי פעם יוצא לסיבוב. וכבר חודשיים בערך הוא גם לא הנשיל. מישהו מכיר את התופעה?
קינג סנייק - שאלה
קינג סנייקס אמורים להיות אכלנים מצויינים, וצום אצל קינגים זה לא משהו נפוץ, אני הייתי בודק טמפ' ואם יש קרדיות. בכל מקרה חודשיים לנשל זה לא משהו קיצוני.

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
תודה לכולם, נראה לי שעזרתם לי כי באמת לא נתתי את הדעת לטמפרטורה, חורף הגיע ואין לו חימום. הוא בבית בטמפ' החדר. נראה לכם שצריך חימום? היום התחלתי להדליק את הקמין עצים שלי. אז זה מספיק? הבית די חם.
תמיד צריך לבדוק טמפרטורה בעזרת מד חום שיהיה בטרריום גם אם בחדר מרגיש לך שחם מספיק.
ואני משער שהוא לא אכל בגלל הטמפרטורה כי בזמן שקר לנחשים כל חילוף החומרים שלהם איטי מאוד.
ואני משער שהוא לא אכל בגלל הטמפרטורה כי בזמן שקר לנחשים כל חילוף החומרים שלהם איטי מאוד.
1997nlתמיד צריך לבדוק טמפרטורה בעזרת מד חום שיהיה בטרריום גם אם בחדר מרגיש לך שחם מספיק.זה נכון..רק תן לי טיפה לחדד את מה שאמרת..
מה שחשוב בטמפרטורת הטרריום היא- רצפת הטרריום.
לא טמפ' החדר וגם לא טמפ' הטרריום עצמו ,חשוב לזכור שחום יותר קל מקור ולכן יעלה למעלה ובשליש התחתון יהיה יותר קר,ושם בעצם שוכן הנחש רוב חייו...
אז לשאלתך אם צריך חימום-כן..ואפילו חובה חימום..אני ממליץ לך לקרוא פה בפורום על שרשורים שנכתבו ו שאלו בנושא..יש לך שם את כל התשובות..
חוץ מיזה שהנחש לא יאכל זה יכול לגרום לעוד מחלות שעדיף להימנע מהם
יובל נדיבייאכל נכון?1997nlתמיד צריך לבדוק טמפרטורה בעזרת מד חום שיהיה בטרריום גם אם בחדר מרגיש לך שחם מספיק.זה נכון..רק תן לי טיפה לחדד את מה שאמרת..
לא טמפ' החדר וגם לא טמפ' הטרריום עצמו ,חשוב לזכור שחום יותר קל מקור ולכן יעלה למעלה ובשליש התחתון יהיה יותר קר,ושם בעצם שוכן הנחש רוב חייו...
אז לשאלתך אם צריך חימום-כן..ואפילו חובה חימום..אני ממליץ לך לקרוא פה בפורום על שרשורים שנכתבו ו שאלו בנושא..יש לך שם את כל התשובות..
חוץ מיזה שהנחש לא יוכל זה יכול לגרום לעוד מחלות שעדיף להימנע מהם
1997nlיובל נדיבייאכל נכון?1997nlתמיד צריך לבדוק טמפרטורה בעזרת מד חום שיהיה בטרריום גם אם בחדר מרגיש לך שחם מספיק.זה נכון..רק תן לי טיפה לחדד את מה שאמרת..
חוץ מיזה שהנחש לא יוכל זה יכול לגרום לעוד מחלות שעדיף להימנע מהם
בדיוק..סליחה על הטעות
נחשים תמיד גדלים..ואם הם תמיד גדלים אז תמיד יהיה להם נשל.
כשנחש אוכצ בצורה מסיבית הנשל יהיה בתדירות יותר גבוה..אבל גם אם נחש לא יוכל חצי שנה עדיין יהיה לו נשל כי הגוף תמיד ממשיך לגדול
כשנחש אוכצ בצורה מסיבית הנשל יהיה בתדירות יותר גבוה..אבל גם אם נחש לא יוכל חצי שנה עדיין יהיה לו נשל כי הגוף תמיד ממשיך לגדול
חוץ מזה שנחש מתנשל בגלל שהוא גודל הוא גם צריך לחדש את העור שלו פעם ב..
ויובל צודק, כנראה שיש קשר בין הטמפ' להתנשלות גם כן, וגם שהוא ישיל בטמפרטורה כזאת כנראה יהיו בעיות עם הנשל ותצטרך לעשות לו מקלחות וכו'.. אני ממליץ לך לקנות חימום כמה שיותר מהר כי אם הוא לא השיל חודשיים הוא ישיל בשבועות הקרובים, יש מלא סוגים של חימום שאתה יכול להשתמש, תקרא פה באתר על משטחי חימום או כבל חימום ותחפש בלוח מכירות, גם יש כמה מכרזים כרגע על אמצעי חימום אז אם אתה לא רוצה לפספס...
ויובל צודק, כנראה שיש קשר בין הטמפ' להתנשלות גם כן, וגם שהוא ישיל בטמפרטורה כזאת כנראה יהיו בעיות עם הנשל ותצטרך לעשות לו מקלחות וכו'.. אני ממליץ לך לקנות חימום כמה שיותר מהר כי אם הוא לא השיל חודשיים הוא ישיל בשבועות הקרובים, יש מלא סוגים של חימום שאתה יכול להשתמש, תקרא פה באתר על משטחי חימום או כבל חימום ותחפש בלוח מכירות, גם יש כמה מכרזים כרגע על אמצעי חימום אז אם אתה לא רוצה לפספס...

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות