זיווגים 2013

עמוד 1 מתוך 5
זיווג ראשון העונה
זוג בואה זכר אלבינו X נקבה הייפו 66% לאלבינו.
Resize of IMG_3492.JPGResize of IMG_3491.JPGResize of IMG_3487.JPGResize of IMG_3488.JPG
מסקרן, בהצלחה!

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
גם אצלי התחילו היום נקבה נורמל (שוקלת 1.400) וזכר לסר ...זה התחיל בהרבה חיזורים וכשהצצתי קצת בין הזנבות ראיתי חיבור מלא וברור (לצערי בתמונות לא רואים את זה)..
68681_443554835709128_1021576880_n.jpg18930_443554505709161_210179717_n.jpg522744_443554669042478_672752165_n.jpg
יובל נדיביגם אצלי התחילו היום נקבה נורמל (שוקלת 1.400) וזכר לסר ...זה התחיל בהרבה חיזורים וכשהצצתי קצת בין הזנבות ראיתי חיבור מלא וברור (לצערי בתמונות לא רואים את זה)..
בעזרת השם לא יצא סלאגים והכל יהיה בסדר ויצא משהוא יפה ו 50,000 ביצים פוריות... :)
Liel Ben haim
:)
ובנים זכרים

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
ליאל-אני יסתפק ב5 ביצים פוריות..חחחחחחח
צ'יזו-תודה על הברכה לזכרים...אבל אני חושב שאני מעדיף נקבות..אז אם יש לך ברכה לזה אני ישמח..חחחחח
יובל נדיביליאל-אני יסתפק ב5 ביצים פוריות..חחחחחחח
צ'יזו-תודה על הברכה לזכרים...אבל אני חושב שאני מעדיף נקבות..אז אם יש לך ברכה לזה אני ישמח..חחחחח
זהו חשבתי על זה...
בכל מקרה שכחתי להוסיף מזל טוב!! המתכדרים נראים מעולים גם כן

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
מזל טוב!! מחכה לתור שלי (עוד כמה שנים חח/ לקנות בוגרים)...

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
הפכתי להכרזה

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

יפה מאוד אילן!!!
...יש לי תחושה שיש לך עוד כמה הפתעות בקנה..ונראה לי השנה אתה תפתיע אותנו עם מופע יפה וחדש בארץ 😲 .

המשך הצלחה ופוריות :wink:
אילן ממש מגניב שיש זיווגים של מופעים כאלה מעניינים ומתקדמים בתחום של מתכדרים בארץ
מחכה לראות את התוצאות, זה בטוח יהיה מעניין
בהצלחה!

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות