שק של טרנטולות!

עמוד 1 מתוך 2
כמה ביבי יוצאות משק של מקורזלת?
כמה משל אדומת ברכים?
רגלי אש?
פרוונית שחורה?
בתודה מראש ,ליאל :)
יום טוב.
Liel Ben haim
:)
זה משתנה,
בכללי יוצאים בסביבות ה600 (בדרך כלל בפעמים הראשונות של הנקבה) והמקסימום 800 - 850.
Nicolalaזה משתנה,
בכללי יוצאים בסביבות ה600 (בדרך כלל בפעמים הראשונות של הנקבה) והמקסימום 800 - 850.
וזה אומר שכל אלה שמוכרים בייבי אז יש להם עוד איזה 600?
איך אפשר למכור דבר כזה ?!?!?!?!?!? ;)
אפשר סרטון שלהם יוצאים מהשק?
Liel Ben haim
חלק מהביצים פגומות , חלק מהצאצאים מתים בחודשים הראשונים של החיים שלהם.. כך שהמספר יורד.
לגבי השק של הפרוונית שחורה, זה מעט מאוד צאצאים בסביבות השמונים לדעתי פחות, מעולם לא ספרתי אבל לא עובר את המאה עשרים.
Nicolalaחלק מהביצים פגומות , חלק מהצאצאים מתים בחודשים הראשונים של החיים שלהם.. כך שהמספר יורד.
לגבי השק של הפרוונית שחורה, זה מעט מאוד צאצאים בסביבות השמונים לדעתי פחות, מעולם לא ספרתי אבל לא עובר את המאה עשרים.
תודה רבה!
אפשר סרטון של אחד מהסוגים יוצאים ההשק?
Liel Ben haim
דבר ריאשון יש שיוצאים 400 וי של 900 אבל באמת חלק מתים . קורה גם שאנשים לא מצליחים לימכור או לגדל ולצערי משחררים אותם לטבע.
זה לא רק חיה זה גם מדע! // amirt//

שווה ליראות:https://www.youtube.com/user/Jon3800?feature=watch
amirtדבר ריאשון יש שיוצאים 400 וי של 900 אבל באמת חלק מתים . קורה גם שאנשים לא מצליחים לימכור או לגדל ולצערי משחררים אותם לטבע.
זה לא צערך כל כך כי אם הם ישרדו
אז אולי עוד 10 שנים נצא לחפש אדומת ברכיים בשדה :)
Liel Ben haim
חבר'ה לא למהר להתלהב. הסיכוי שטרנטולות המשוחררות לטבע כאן בארץ גם ישרדו, הוא קלוש עד בכלל לא. תנאי האקלים פה שונים מתנאי האקלים ברוב בתי הגידול של העכבישים האלה בעולם.
הבעיה היותר רצינית בשחרור של בע"ח כאלה לטבע הישראלי היא הפרת המאזן האקולוגי, מאחר ונכנס כאן מין שלא אמור להתקיים ועשוי לגרום לתגובת שרשרת של נזקים למינים אחרים.
בדיוק! כי אני אשמח ליתפוס טרנטולות אחרות בחוץ אבל הבעיה זה הפגיעה במאזן האקולוגי!כלהכבוד עופטוב הבנתה אותי!

חחחחחחח עוף טוב מה זה השם הזה אחי חחחחחחחח
ולנושא:
אתם צודקים לא חשבתי על זה,הם לא ישרדו. וחבל!!
Liel Ben haim
הם אולי יישרדו אבל זה לא עיניין של שרידה או לא.

amirtהם אולי יישרדו אבל זה לא עיניין של שרידה או לא.
בקיצור אני קובע שב2023 אני ואתה יוצאים לחפש רגלי אש סבבה? :)
Liel Ben haim
חחחחחח ליאל ליאל ליאל ......

הדיון נעשה די מיותר, מדובר בטרנטולה טרופית שזקוקה לאקלים שהטבע ההישראלי לא יכול לספק.
בכללי עם סוגים כאלה אין בעיה, כל מי שמזווג יודע למה הוא נכנס כשהוא עושה את זה.

לרוב משחררים לטבע את ה"פינק סלומון" (L.parahybana) בגלל שאנשים מזווגים וחושבים שהם יוכלו להתמודד עם אלף חמש מאות צאצאים ובסוף לא מצליחים, אז הם פשוט זורקים אותם בחוץ אבל שוב זה מין שלא יכול לשרוד באקלים ההישראלי לכן הסיכויים שנראה עכבישים שגדולים מ13 סמ' בטבע קלושים.

1997nl:
עם נגיד ובמקרה הכי גרוע, כן יש זן מסוים שמתאים לאקלים ההישראלי והוא מתחיל להתרבות בטבע, לדעתך יהפכו אותו לזן מוגן? לדעתי עם באמת תהיה בעיה כזאת והיא תהיה ממש חמורה אפילו ישלמו לאנשים כסף בשביל לחסל/ללכוד אותם.
(לא באמת נראה לי שיתנו כסף אבל כן יעודדו לחסל או ללכוד)
Nicolalaהדיון נעשה די מיותר, מדובר בטרנטולה טרופית שזקוקה לאקלים שהטבע ההישראלי לא יכול לספק.

לרוב משחררים לטבע את ה"פינק סלומון" (L.parahybana) בגלל שאנשים מזווגים וחושבים שהם יוכלו להתמודד עם אלף חמש מאות צאצאים ובסוף לא מצליחים, אז הם פשוט זורקים אותם בחוץ אבל שוב זה מין שלא יכול לשרוד באקלים ההישראלי לכן הסיכויים שנראה עכבישים שגדולים מ13 סמ' בטבע קלושים.

1997nl:
עם נגיד ובמקרה הכי גרוע, כן יש זן מסוים שמתאים לאקלים ההישראלי והוא מתחיל להתרבות בטבע, לדעתך יהפכו אותו לזן מוגן? לדעתי עם באמת תהיה בעיה כזאת והיא תהיה ממש חמורה אפילו ישלמו לאנשים כסף בשביל לחסל/ללכוד אותם.
התכוונתי שיאסרו על גידול טרנטולות כי הן יהיו בהגדרת מין פולש.
אם משהו לא הבין אני מצטער.
אהההה!באמת לא היה ברור

1997nl
Nicolalaהדיון נעשה די מיותר, מדובר בטרנטולה טרופית שזקוקה לאקלים שהטבע ההישראלי לא יכול לספק.

1997nl:
התכוונתי שיאסרו על גידול טרנטולות כי הן יהיו בהגדרת מין פולש.
אם משהו לא הבין אני מצטער.
לדעתי גם עם מצב כזה יקרה אולי יאסרו על גידולים של כמה סוגי טרנטולות שהתנאים שלהם דומים לתנאים ההישראלים, אבל למשל ברכיפלמות פוקיז אוויקס בחיים לא ישגשגו במדינה הזאת.. במיוחד אוויקס שעם ישתחררו לטבע ההישראלי לא ישרדו יום, פוקיז די חזקות קח שדי קשה להרוג אותם בתנאים מסוימים אבל גם הם לא ישרדו הרבה..