כרכן תירס - גב שבור !!!

שלום!
היום מסרו לי כרכן תירס עם גב שבור, "לפני חודש תרקו אלב את דלת הטרריום" .
עכשיו הוא אוכל וזז עם החלק העליון של הגוף ,
במקום של השבר לא נעים לו ו אפילו קצת כואב ,
החלק התחתון של גופו בקושי זז (כמעט ולא).
מה הסיכוי שהוא ישרוד ?

אני מגדל:
נחשים: זוג Hognose , זוג Boa three, קינג קליפורני, כרכן תירס ו בואה.
פרוקי רגליים : עקרב , 2 טרנטולה :צ'יליאן רוז ו2 טרנטולה : אדומות ברכיים.
כלבים :רוע גרמני ויורקשייר טרייר.
עופות: תוקי אלכסנדרין ו תרנגולות!
אני לא רואה פה הרבה סיכויים לחיים טובים...גם אם הוא יכול להמשיך לחיות ככה לא הייתה מצפה שהוא ישמח מזה.... לך לוטרינר,דרך הפורום אין ממש איך לעזור לו עם זה.
הרבה פעמים נחשים בוקעים עם סוג של עקמת בעמוד שידרה.
קורה, בקיעה לא משהוץ
יש כאלה שזורקים אותם לחיה גבוהה יותר בשרשרת המזון שתנשנש ויש כאלה שבוחרים לגדל בכל זאת.
בסופו של דבר הנחשים האלה מסוגלים לגדול תקין, ואם הם עם תיאבון בריא אין בעיה לגדל אותו.
לגבי העניין עם הדלת, רוב הסיכויים שזה סיפור ממוצא, כי דלת שנטרקת על נחש, אם היא עושה נזק כזה היא הורגת אותו.
העובדה שהוא לא משותק לחלוטין ומן הסתם עדיין בחיים גורם לי לחשוב שמישהו גידל עד שהבין שאין מה לעשות איתו, ועכשיו הוא אצלך.
אתה יכול לגדל אותו, והוא יגדל בצורה תקינה ובלי בעיה אם הוא הגיע כבר לגודל כזה, פשוט יהיה לך נחש נכה :) גם זה מיוחד.
שיהיה בהצלחה בגידול, תהנה ממנו, ואל תקשיב לסיפורים שממציאים לך על טריקה של דלתות.
אתה לוקח משהו שהוא בגדר אפשרות, ותוך כדי הודעה כבר מגבש אותו לעובדה ו... כן זה לא ממש עובד חחח.
בוא קודם נשלול ונראה אם הנחש הנ"ל בכלל אוכל ומתפקד לפני הסקת מסקנות?
לא נראה טוב בכלל תקווה שישרוד אבל אל תפתח ציפיות שלא סתם תתאכזב...

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.