"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
דיי מזכיר חלזונות ים ,בכל מיקרה עם אתה מיתכוון להאכיל בהם ,חומט כחול לשון ,או טגו ,או כוח. תשמור אותם חודש וחצי שהם בסדר, ועם הם לא מתים לך, או גוססים לך. אתה יכול לתת אותם לחיות שלך ,עם אתה רוצה לגדל אותם לכיף אז ,כלי פלאסטיק עם כמה חורים. וחתיכות גזר, חסה, ומלפפון, וגיר סידן של תוכים.
אנוליסדיי מזכיר חלזונות ים ,בכל מיקרה עם אתה מיתכוון להאכיל בהם ,חומט כחול לשון ,או טגו ,או כוח. תשמור אותם חודש וחצי שהם בסדר, ועם הם לא מתים לך, או גוססים לך. אתה יכול לתת אותם לחיות שלך ,עם אתה רוצה לגדל אותם לכיף אז ,כלי פלאסטיק עם כמה חורים. וחתיכות גזר, חסה, ומלפפון, וגיר סידן של תוכים.
בהצלחה:)
לא להאכלה קודם אני רוצה להבין איזה חלזונות אלה ואני ישחרר אותם ביינתיים הם בקופסאת פלסטיק עם מלפפונים שאני מחליף כל יום
דיברתי עם כמה מומחים לחיות ארץ ישראליות ואף אחד לא מצא את הסוג או השם שלהם
נקווה שגיליתי זן חדש :)
דווקא אני אישית חושב שעם מוצאים חלזונות כאלו גדולים ,לא כדאי לשחרר לטבע. כי הם גם ככה הורסים צמחים בקלות, באיזור הצפון חלזונות גינה אירופאים מפרקים פרחים ,וצמחים כמו כלום .וחבל עם יש לך חיות שאוכלות אותם, כדאי שתישמור ותיתן להם או שתגדל אותם. לפינת חי שאני עובד בה, יש לנו חוטמנים .והם מאוד אוהבים חלזונות גינה אירופאים ,ומגיעים אלינו הרבה פעמים אנשים עם קופסאות מלאות בחלזונות ,והחומטנים מפרקים אותם.
תשמע תיתעלם מההודעה הקודמת שלי, חלזונות. חוץ מחילזון גינה אירופאי מוגנים על ידי החוק ,ואסור לאסוף .ולגדל אותם ,ועל תיתן לחיות שלך אותם, פשוט תשחרר אותם איפה שמצאת אותם .