נדבקה לסלוטייפ- דחוף!

קראתי קצת על הכרכנים פה בפורום ואז אמרתי בוא נלך לראות מה שלום הכרכנים שלי,קיצור אני הולך אני רואה כרונית שלי ( בת חודשיים וחצי-שלוש) דבוקה לזכוכית ודפקתי על הזכוכית והיא לא זזה,פתחתי מהר הסתכלתי ראיתי את הלסתות שלה נפרדות אחת מהשנייה,ואז התחלתי להילחץ וראיתי אותה דבו.ה לסלוטייפ של המד חום,הוצאתי אותה עם המד חום ונפרדתי מהר בעדינות והיא התקפלה קצת ואז איך ששחררתי אותה היא זחלה על המיטה וניכנסה לתוך הקופסא של הקורנפלקס שהייתה לי על המיטה,
ועכשיו אני מסתכל על הסלוטייפ ואני רואה את הקשקשים שלה,באותה צורה של הראש והכל,
וראיתי שמישהו אמר למישהו פה שזה יסתדר אחרי כמה נשלים,
היא תהיה בסדר נכון?
תרגיעו אותי,אני חשבתי שהיא מתה בכלל.!
תודה למרגיעים!
Liel Ben haim
:)
תן תמונה כדי שנוכל לשפוט טוב יותר, אבל בדכ זה באמת מסתדר מעצמו לאט לאט. בכל מקרה כדאי לתת שטיפות פולידין מדולל, ולהחליף את הנייר סופג בכלי שלה לעיתים קרובות כדי למנוע זיהומים.
אסף מורןתן תמונה כדי שנוכל לשפוט טוב יותר, אבל בדכ זה באמת מסתדר מעצמו לאט לאט. בכל מקרה כדאי לתת שטיפות פולידין מדולל, ולהחליף את הנייר סופג בכלי שלה לעיתים קרובות כדי למנוע זיהומים.
תודה אחי אבל איך לעשות לה אמבטיית פולידין זה בראש,מה אני יטביע אותה?
עדיין כבר לעשות עם מקל אוזניים לא,ולהעביר אותה לכופסא עם נייר סופג?
כי היא נמצאת עכשיו באקוורלים. עם עוד מישהוא.
ואני לא יודע איך מעלים לפה תמונה.
וזה ניראה רגיל בידיוק כמו שהיא הייתה ומתנהגת רגיל מטפסת על הענפים והכל,רק על הסלוטייפ ראיתי כאילו נשל כזה של הרש רק .
Liel Ben haim
כן, אם זה בראש תמרח פולידין בעדינות עם מקל אוזניים,
כמובן, להעביר אותה לכלי פלסטיק לבד, עם נייר סופג יבש ונקי, מסתור וכלי מים קטן. תשתדל לנקות לעתים קרובות בזמן הקרוב.
להעלות תמונה זה די פשוט- כנס לעורך מלא ותעלה את הקובץ, שים לב שבמידה והתמונה כבדה מידי צריך להקטין אותה מראש.
אסף מורןכן, אם זה בראש תמרח פולידין בעדינות עם מקל אוזניים,
כמובן, להעביר אותה לכלי פלסטיק לבד, עם נייר סופג יבש ונקי, מסתור וכלי מים קטן. תשתדל לנקות לעתים קרובות בזמן הקרוב.
להעלות תמונה זה די פשוט- כנס לעורך מלא ותעלה את הקובץ, שים לב שבמידה והתמונה כבדה מידי צריך להקטין אותה מראש.
טוב אני ינסה,ויעביר אותה עכשיו,תוך כמה זמן אני יצטרך להחזיר אותה?
:) היא מתנהגת דווקא יפה מאוד,היא כל הזמן זזה על העצים וכו... :)
Liel Ben haim
תזוזה מוגזמת דווקא מעידה על חוסר נוחות.
לדעתי לשמור אותה בכלי נקי ונפרד עד סיום הנשל הבא.
אסף מורןתזוזה מוגזמת דווקא מעידה על חוסר נוחות.
לדעתי לשמור אותה בכלי נקי ונפרד עד סיום הנשל הבא.
טוב,תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לך גבר ! :)
Liel Ben haim
נשמח לתמונה בכל מקרה (לפחות אני :))

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
Eladsa123נשמח לתמונה בכל מקרה (לפחות אני :))
כבר עבר אחי,היא התנצלה והכל בסדר :)
Liel Ben haim
ליאלpyton342
אני שמח שהיא התנצלה חח

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
Eladsa123
ליאלpyton342
אני שמח שהיא התנצלה חח
התנשלה* חחחחח האייפד חחח
Liel Ben haim

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.