דוף דחוף דחוף!!!

לפני שעב בערך קניתי 2 כרכני תירס בני חודש בערך,ועדיין אין לי חימום, כמה זמן הם יכולים לחיות על טמפרטורה של ממוצע 24-25? דחוף מאוד!!!
עזרה!
ולא לגעת בהם שבוע עכשיו,ולהאכיל עוד שבוע,
והבן אדם שקניתי ממנו( טומי) הביא לי 9 וולדות, להקפיא אותם?
כואב לי הלב!):
יש להם סיכוי לשרוד?
Liel Ben haim
:)
*אני לא מבין למה לקנות נחשים בלי שאין להם מראש את כל הציוד הנדרש לגידול בסיסי.
*הם יכולים לשרוד ככה עוד הרבה זמן אבל אל תצפה מהם לאכול בטמפרטורה כזאת כי קשה לי להאמין שזה יקרה.
*הולדות לא ישרדו..
כשהם יאכלו אני ישים להם את הדבר הזה עם המים חמים ששמים להם על הבטן( וכמובן שאני יחליף כל אמה שעות למים חמים יותר)
לפני שעה עשיתי להם את זה בתוך קופסא קטנה שהייתה בתוך קופסא של כתר גדולה וזה עדיין נשאר על 32 נראה כמה זה יהיה בבוקר.
Liel Ben haim
שמע אתה ממש לא יודע על מה אתה מדבר...גם אם תחליף למים חמים (שאני לא יודע מאיפה הרעיון הזה אבל לא חשוב).אתה צריך לשמור על טמפ' של לפחות 28 מעלות עוד 3-4 ימים עד שהנחש יסיים לעכל את האוכל...
אתה רוצה להגיד לי שבמשך 4 ימים אתה כל שעה תחליף את המים החמים?!?!?..
תעשה לעצמך ולנחשים טובה ותקנה אמצעי חימום עולה בסביבות ה150-200 ש''ח..
אני השקעתי את כל הכסף שהיה לי כרגע עליהם, אני אמרתי כמה זמן הם יכולים להיות ככה עד שאני ישיג כסף לחימום, בכל מקרה תודה ! :)
Liel Ben haim
לא רוצה להתערב לך בכסף או בהחלטות..
אבל בניינו העדפת לקנות שתי נחשים ממאשר לקנות נחש אחד ושיהיה לו תנאים בסיסיים לקיום (במיוחד שמדברים על חימום בתקופת החורף)..וזה ממש לא החלטה של מישהו שרוצה לגדל בעל חיים במסירות..(ודרך אגב..לפי השאלות ששאלת אני מבין שאתה מגדל מתחיל..אז רק שתדע שלא כל כך מומלץ למגדל בתחילת דרכו לגדל שתי נחשים ביחד (אם זאת הכוונה שלך) מסיבות של חוסר ידע וגילוי מוקדם של התפתחות מחלות שיכולות להדביק גם את הנחש השני במידה ולא עולים על זה בזמן)
ואני חושב שכדי לך לקרוא את הדף הזה..אני בטוח שהוא יעזור לך להבין וללמוד כמה דברים בסיסיים בגידול כרכני תירס
https://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_content&view=article&id=200:--pantherophis-guttatus---&catid=34:2009-05-19-09-45-24&Itemid=63
אחי אני אבר מבין אני גידלתי עם דוד שלי פעם בואות ומתכדרים וגם קצת כרכנים,
הם לא ביחד באותו ורריום,וזה לא כספית חס וחלילה, אני פשוט צריך עד מחר כדי לקנות, כי לא יכולתי לקנות בשבת.
Liel Ben haim
אם זה עד מחר אז הכל בסדר.

פשוט תארגן מחר כרית חימום/כבל/מנורה....(28 מעלות) ותחמם אותם כי עניין הטמפרטורה אצל נחשים זה המינימום,במיוחד שהם קטנים ועדינים יותר.
מאמין לך שגידלת, כי כל השאלות מראות על בנאדם שגידל נחש ליותר מעשר דקות בחיים שלו.
תפסיק לעשות מעצמך צחוק ותקרא דף גידול אחד או שתיים או עשר לפני שאתה שואל שאלות דביליות ואז מבלבל בשכל על זה שאתה יודע את התשובה אבל רצית לדעת אם הוא ישרוד עד מחר.
(במיוחד שאמרתי לך שיש לי את הציוד וכמה הוא עולה בהודעה פרטית ושאתה יכול לקבל את זה עם טרמפ עד הבית, אז יותר מזה לא נראה לי שצריך)

השרשור ננעל מעודף טימטום לציבור.
אזהרה אחרונה לפני שאתה פותח עוד שירשור דבילי לפני שקראת חצי מילה על גידול נחשים.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.