חימום.

אוקיי אז ככה, אני גר בדרום, וכל המוצרים שנמכרים לזוחלים נמצאים במרכז ועלות המשלוח יקרה.
האם יש איזו שהיא מנורה שאני יכול לקנות בחנות של חומרי בניין(חנות שמוכרת מנורות ברזים כל השטויות האלה) איזה מנורה שמתאימה לחימום בלי קשר למחיר שלה?
בהחלט....גם אני ועוד הרבה מגדלים בארץ משתמשים במנורת חימום רגילה לחלוטין (כמו של עגלים של פרות או תרנגולות וכל מיני בעלי חיים משקיים)..לך לחנות חומרי בניין ותשאל אותם על מנורות חימום אדומות..החיסרון שלהם הוא שהם עושות אור בטרריום ולא נותנות אפקט של יום ולילה כמו שהקרמיות ייתנו לך..אבל זה לא כזה מפריע..
אתה יכול להביא לי תמונה בערך איך זה נראה? ומה זה קרמיות מה שאמרת? ולפי מה שקראתי באינטרנט זה בסדר להדליק מנורות אדומות בלילה כי זה לא מפריע לנחשים אם אני לא טועה.
רשמתי לך שזה לא כל כך מפריע...
תכתוב בגוגל מנורת חימום..אתה תראה תמונה של זה..אני פשלוט עם הפלאפון ואני לא יכול להעביר ככה תמונות לפורום..וראיתי שמוכרים עכשיו מונורות חימום קרמיות בלוח מכירות..תסתכל שם ואולי הוא עושה משלוחים
קנה משטח חימום ב 150 שקל פעם אחת בחיים, גם תחסוך בחשמל, גם תחמם יותר טוב, וגם נראה הרבה יותר נורמלי מכל מיני סטנדים ומנורות שתלויות לך מעל הנחש.
כל הקטע שאני גר בדרום ומשלוח לפה מרוב החנויות שמוכרות הוא איזה 100 ומשהו שקל, אז עד שאני יגיע בכוחות עצמי למרכז(אני עוד מעט מתגייס אז נסיעות חינם יהיה לי גם ככה לשם) אני יקפוץ ויקנה כמות, כי למשל אם אני יקנה 3 משטחים הם רוצים 200 שקל על משלוח, ביינתים מנורה תספיק.