שממית חדשה

לי הם נראים כמו מאק סנואו, אבל קשה קצת להגיד מהצילום הזה, תן צילום על רקע לבן ובאור נורמלי (שהחושך לא יפריע להבדיל בין לבן לצהוב) ואז יהיה אפשר לדעת

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
תשאל את אדרי, הוא יאמר לך בוודאות.
לי זה נראה כמו הייפואית אחת(אולי הייפו טנג'רין) ונורמאל.... אבל אני מסתייג מאוד בדברים כי התמונות עם פלאש חזק וממש קשה לראות ככה משהו.
ובכן, הבלבול אצל יגאל מובן לי..
כשיגאל שאל אותי לגבי עתידן של השממיות כלומר - איך הן יראו כשיהיו גדולות מבחינת צבע אז עניתי שאיני יודע כי מופעים כאלו עדיין לא בקעו אצלי.
השממית שבתמונה השנייה היא תוצאה של זיווג בין בליזארד החשודה גם כבננה בליזאד (בליזארדXפטרנלס) לבין SHTCB או רד סטרייפ עם רוורס סטרייפ (האמא הייתה עם שני זכרים).
והשממית שנראית הייפו גם היא דבר חדש אצלי, האמא היא מעט טנג'רינית Halloween Mask X והאבא הוא גם במקרה הזה או SHTCB או רד סטרייפ עם רוורס סטרייפ.
הסיבה לחוסר הוודאות הזו היא שהשנה רציתי שיהיו לי הפתעות, כלומר לא ממש הכוונתי ליצור מופע מסויים. עשיתי סלט בזיווגים ואפילו כשהוטלו ביצים הדגרתי אותן ללא תאריך ללא סוג המופע שהטיל ואפילו עירבבתי ביניהם.
עכשיו נשאלת אז השאלה: כיצד אם כך אני יודע מי ההורים?
ובכן זה די קל, השממית בתמונה השנייה שייכת להטלה האחרונה העונה ומי שהטילה אחרונה הייתה הבליזארדית ולגבי ההייפו זה כבר מתוך הנסיון - רק נקבה אחת עובדת יכולה לייצר אצלי הייפו כזה וזו הטג'רינית Halloween Mask.
מקווה שעשיתי סדר,
יום טוב.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"