חתול ושממית

אני מאוד התלבתטי לגבי איפה לפרסם את השאלה (פה או בפורום וטרינר) ובחרתי פה,
השאלה היא: יש לי שממית ואני רוצה לשאול אם זה בסדר שהוא והחתול באותו חדר (דירה מטבח קטן וחדר שינה ושרותים זה הכול) אז מה אתם אומרים? (הכלוב סגור)
אני חושב שזה יכול לגרום לה לסטרס (לשממית) או שיכול להיות שהחתול יהפוך את הטרריום של החתול.
ויש לי שאלה: איפה אתה מגדל את האוכל לשממית?
כלי סגור, אין בעיה.
תודה אבל אל תעלב אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות ואז להחליט
אין שום בעיה.
כמובן שצריך לדאוג שלחתול לא תהיה גישה לטרריום, ושהסגירה שלו תהיה טובה ואמינה. בנוסף לספק הרבה מסתורים- אפשרי אפילו לחסום את אחת הפאות הצדדיות עם קרטון שחור או משהו- ככה שיהיה לשממית איזור פרטי יותר- זה יעזור להוריד את הסטרס.
אצלי אגב- יש חתולה ושממיות ללא שום בעיה.
אין לי מושג איך זה עם סממית אבל אצלי למשל הטגו משוחרר בבית עם הכלבים והם מסתדרים יופי... בלי קשר יש לי גם נחשים והחתולים נכנסים לחדר של הנחשים ולא עושים בעיות, מה שכן ברגע שהטגו ראה תחתולים איזה יום אז מסתבר שהוא ראה אותם בתור ארוחה ודפק ריצה אליהם, אבל במזל "השוטר" אנוכי היה במקום ועצר תארוע מאז הם לא נפגשים יותר. :)
כן... תודה על הסיפור ה"מלבב" של כפיר
ותודה לאסף, אין שום באגה בגישה של החתול לשממית כי אני אפילו נועל את הדלתות הזזה במנעול
אמרתי שיכול להיות שהחתול יהפוך את הטרריום מהיגיון פשוט אבל אם יש אנשים שיותר זמן ממני בתחום בטח התנסו בזה כבר.(גידול זוחל ביחד עם חתול)
כמו שכולם אמרו כאן זה בסדר כל עוד יש לה מקום מסתור שהיא יכולה להתחבא
אני יש לי 6 חתולים ו2 כלבות קטנות ואני דואג שהם לא יכנסו ... קרה לי כבר שבואה נקבה סורינאם ענקית ראתה את הכלבה מול הזכוכית במטרה לאכול אותה הבואה דפקה את הראש בזכוכית כל כך חזק שפשוט כל הלסת העליונה שלה התעקמה כמו אקורדיון....
וגם תשמור שאם הטרריום במקום גבוה אז שיהיה צמוד לקיר החתולה יכולה לדחוף אותו לרצפה והוא ישבר
קרה לי אבל במזל הטרריום היה ריק ..