בקשר למתכדרת שקניתי

יש לי מתכדרת נקבה באורך של כ70 ומשהו סנטימטר שהבאתי לפני כ3 ימים, מישהו יכול בערך לומר לי מה הגיל שלה?
כמעט בלתי אפשרי לדעת...המתכדרת שלי בת 10 חודשים והיא באורך הזה
תעלה תמונה אולי זה יעזור...

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
תמונה לא תעזור...זה לא פציעה או משהו שאפשר לנתח ולעלות השערות..פיתון מתכדר 70 ס''מ לא צריך לדעת יותר מיזה.
לפי דעתי היא מהבקיעה של שנה שעברה..הכי טוב שתשאל את מי שקנית ממנו
יובל נדיביתמונה לא תעזור...זה לא פציעה או משהו שאפשר לנתח ולעלות השערות..פיתון מתכדר 70 ס''מ לא צריך לדעת יותר מיזה.
לפי דעתי היא מהבקיעה של שנה שעברה..הכי טוב שתשאל את מי שקנית ממנו
יש מצב שאתה צודק חשבתי שאפשר לזהות אולי לפי הצבעים בבטן או משהו (כמו עם כרכן שמתווספים ריבועים שחורים/מצהיב תלוי במופע)... בכל מקרה מתכדרים זה לא הצד החזק שלי אבל ניסיתי לעזור :/

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אני לא מכיר שלכרכן תירס מתווספים עם הגיל משבצות.
הדבר ההגיוני זה לשאול את הבן אדם שממנו רכשת...
אורן הראלאני לא מכיר שלכרכן תירס מתווספים עם הגיל משבצות.
הדבר ההגיוני זה לשאול את הבן אדם שממנו רכשת...
לא התכונתי מתווספים אלה משחירים/משנות גוון (תלוי במופע) למשל אלבינו שהם בייבי הם מעין לבן (הצבע למטה) ושהם גדילים הם מקבלים גוון שחור יותר ואז זה נראה כמו משבצות שחמט..

^^ א.ה. אורן הראל^^
לא...
לי יש נקבה אלבינו בת 8 שנים ענקית והבטן שלה לבנה כמו גבינה ...