נחש חדש

איזה נחש אני יכול לשים בטרריום כזה:
אורך-150 ס"מ
עומק-65 ס"מ
גובה-62 ס"מ
לאיזה זוג נחשים מתאים הטרריום ושיספק אותם עד בגרות?
כרכן תירס,פיתון מתכדר,בואה קונסטריקטור,בואה חולות,קינג סנייק,מילק סנייק,כרכן צהוב, ויש עוד הרבה ...
נחשים לא מומלץ לגדל ביחד מסיבה של מחלה לאחד הנחשים אז סיכוי הדבקות גדול לנחש האחר עד שתבחין במחלה דבר שני טירריום כזה בשום אופן לא מתאים לזוג בואות אלא אם הם בייבי אבל שוב יחד לא מומלץ
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
לא מומלץ לשים בייבי בגודל כזה של טרריום..זה יכול לגרוס לסטרס..
אם יש לך כזה טרריום כבר והחלתת ללכת על בואה אני מציע לך לקנו קודם פלסטיקת גידול (קופסה של ''כתר'') לסדר אותה לתנאים שיתאימו לנחש המיועד עד גיל שנה+- ואז להעביר אותו לטרריום הגדול
לי יש בורמזים בטרריום של 125 על 60 ואחד מהם בסביבות ה 3.30 מטר ככה והוא יכול להשאר שם בשקט לעוד איזה מטר ככה שתבין לבד..... :)

ונכון מה שאמרו לך פה למעלה אני לא ממליץ לשים ישר בטרריום כזה נחש בייבי זה ענק בשבילו ואכן יכול לגרום לסטרס ולהפסיק לאכול.

קח תזמן "שאנטי שאנטי" :)
אחלה בחירה אחי!.. רק תראה שאתה מבין טוב טוב את דף הגידול שלה כי היא קצת שונה בצורת הגידול שלה מרוב הנחשים (זעמנים, בואות,מתכדרים)
כפיר הכל טוב ויפה שיש לך בורמזים בטירריום בגודל הזה אבל זה לא אומר שזה התנאים הטובים והנכונים לנחש נחש בגודל 3.30 ואתה אומר ״בורמזים״ סימן שיש יותר מאחד בטירריום בגודל שציינת ועוד אומר שהוא יכול לגדול במתר והכל טוב ויפה גובל בהתעללות בחיה צר לי זה שהוא נכנס לטירריום בגודל כזה לא אומר שאלו התנאים שהוא צריך
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
בוא תקשיב משהו חמוד אין לי מושג מי אתה או מה אתה אבל בקשר להתעללות הלוואי שהנחשים שלך אם יש לך ואני דיי מאמין שיש כאלה היו בתנאים כמו שהנחשים שלי נמצאים, שנית אתה יכול לשאול יש פה לא בנאדם אחד או שתיים שהיו אצלי בבית וראו תאוסף ואני בטוח שהם ישמחו להגיד לך על עניין "ההתעללות" וכן זה דיי מעצבן לשמוע דבר כזה אפילו מעצבן מאוד!!!

עוד משהו הבורמזים שלי לא נמצאים ביחד כמו שאתה חושב הבורמזי השני נמצא לבד והוא קטן יותר בסביבות ה 2.20 ובוא אני אחדש לך משהו.... התנאים שהיחה צריכה להיות לדעתי זה להיות בטבע ולא בתוך טרריום מה שכן אנחנו המגדלים יכולים לנסות ולספק כמה שיותר קרוב לזה. ושוב בקשר לתנאים וההתעלליות לא אצלי.

אני אבדוק שוב תגודל של הטרריום ביגלל העודף ביטחון שאתה אומר את זה ואם טעיתי בגודל אז מדובר בכמה סנטימטרים.

יובל נדיבי זה שהיה למעלה יוכל להגיד לך אם זה צפוף לבורמזים הטרריום, ובלי קשר אני יעלה תמונה כדיי להמחיש לך תגודל
כפירלי יש בורמזים בטרריום של 125 על 60 ואחד מהם בסביבות ה 3.30 מטר ככה והוא יכול להשאר שם בשקט לעוד איזה מטר ככה שתבין לבד..... :)
כפיר, הבנת הנקרא.
תקרא מה כתבת ותראה שזו לא קפיצה למסקנות- זה מה שכתבת.

אז כנראה שהתכוונת למשהו אחר, אבל אין לך מה להתעצבן בגלל ניסוח לא מוצלח שלך.
שבת שלום.
למי שחולק על נושא הטרריומים של כפיר ולגבי גודל הפיתונים
שלו אני אישית הייתי וראיתי במו עיניי לפני כשבוע ימים
הבחור מגדל את הזוחלים שלו בצורה נאותה והלוואי וכול
המגדלים היו מיתיחסים לחיות שלהם כמו כפיר
הטרריומים מאוד מרווחים ונקיים והחיות נראות מאוד מטופלות.

אני מצרף גם תמונות של החדר של כפיר.
552226_4508658989586_1503233013_n.jpg560648_4508661149640_2097566079_n.jpg
אני ההיתי אצל כפיר שבוע שעבר ואני יכול להעיד בלב שלם שהנחשים שלו מוחזקים ברמה גבוה..
הכל נקי ומסודר..אפילו אבק אין בחדר..ואין סיכוי להיכנס לשם בלי לשטוף טוב טוב ידיים..
כפיר אין לך מה להתעצבן כפרה..כנראה הדברים לא הובנו נכון.
שבת שלום
התגובה של AZOHEL הייתה ישירות למשפט של כפיר- אין צורך להתחיל להציג ראיות כי אף אחד לא עומד למשפט.
גם אם המגדל הטוב והרציני ביותר היה רושם משהו בצורה לא נכונה, זה היה גורם לאנשים לזקור גבה.

מדובר בחוסר הבנה, ובזה מסתכם העניין.
אורן הכל נכתב נכון חוץ מזה שכתבתי ״בורמזים בטרריום״ שבלי קשר הבנאדם טען שגם לבורמזי אחד זו התעללות.
ועוד משהו אני שמח על הדאגה אבל אנחנו מסתדרים לבד, עדיין לא נאמרו פה מילים לא יפות או קללות וכאלה ככה שאין צורך בשוטר, כי זה מרגיש ככה. אני אישית תצבא סיימתי. אז חלאס!
אז אתה מגדל נחש גדול בטרריום שלא מתאים לצרכיו.
וקח אוויר, בינתיים האדם היחיד שחושב שהוא יכול לחלק פקודות זה אתה.
אני חושב שהסיפור הועבר לכל הנוגעים בדבר והעניין של כפיר הובהר בצורה ברורה..
אבל בכל זאת יש פה חבר שפתח שרשור כדי לקבל עזרה ותשובות..אז אני חושב שכדי שנחזור להתמקד בזה..
כפיר אני לא בא לריב ולא אומר שאתה מתעלל כמו שרשמת ״בורמזים בטירריום״ הבנתי מפה שיש יותר מאחד דבר שני לדעתי ואני שוב אומר דעתי טרריום בגודל כזה נשמע קטן למידות הנחש למרות זו מהתמונות זה מתקבל כמרווח והכל קצת תקפת הייתי אומר בסך הכל אמרתי שזו מידה קטנה אם נפגעת או משהו מהמילים או מה שרשמתי קבל התנצלות זה לא בא בכוונה כזו בקשר לזה שרשמתי התעללות זה משום שרשמת שהנחש 3.30 וגם במצב של עוד מטר יכול להיות בטירריום של 125 על 60 שוב דסרים הובנו לא נכון ככול הנראה שיהיה שבוע טוב
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.