שאלה לגבי טרמוסטט

יש לי כבל חימום.. אני רוצה לקנות טרמוסטט..
איך אני מחבר בין השניים?
איך הטרמוסטט מכבה את הכבל, או בעצם שולט על הטמפ'?
תודה
יש סוגים שונים של טרמוסטטים למה שמתאים לכבל ידוע לי רק על אחד שהוא כמו "שעון שבת" רק שעובד על טמפרטורה. מכשיר עם חיישן טמפטורה שמפסיק ומפעיל כל פעם בהתאם לטמפרטורה שאתה קובע (אם הטמפרטורה גבוה מידי הוא מכבה את המכשיר המחובר אליו ואם הטמפרטורה נמוכה מידי הוא מפעיל את המכשיר (כבל במקרה שלך) כמו כן יש גם טרמוסטטים של קירור הפועלים על אותו רעיון.

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אוקיי תודה!
אבל שוב איך אני מחבר בין השניים?
איך אני גורם להם לעבוד ביחד?
duadiאוקיי תודה!
אבל שוב איך אני מחבר בין השניים?
איך אני גורם להם לעבוד ביחד?
פשוט מאד לטרמוסטט יש חיבור תקע רגיל שאתה מחבר אליו את הקבל ויש לא גם קבל שמודד את הטמפרטורה אתה פשוט שם תקבל בפנים...

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אוקיי מצאתי באתר reptilesupply.com בול מה שאני צריך...
השאלה אם יש בארץ או להזמין את זה מחו"ל עם שנאי חשמל
Repti Temp Rheostat
מישהו מכיר? יודע אם יש פה?
האם מומלץ בכלל? תודהההה
אתם סתם מתעסקים בשטויות, אין קשר בין תרמוסטט לריהוסטט.
אחד זה בקר טמפרטורה, השני זה ווסת.
בכל מקרה, אתם שוברים את הראש יותר מידי.
יש דרך להניח כבל. זה לוקח כמה ימים, אבל לא יהיו פה טעויות של בקר שלא עובד, ואז שרפת חצי בית..

פשוט עובדים על הרווחים כשמניחים את הכבל, אם חם מידי מרחיקים, אם קר מידי מקרבים בינינם.
עוקבים אחרי זה כמה ימים, וזהו.
אני יודע שאפשר לחבר בעצמכם אבל חשוב לציין שתמיד עדיף להתייעץ עם חשמלאי מוסמך ואפילו לתת לו לחבר בין השניים כי זה מקצועו - התעסקות עם חשמל!

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

בן, החיבור בין הטרמוסטט והכבל הוא חיבור פשוט בין תקע לשקע. אין צורך בחשמלאי לצורך זה :)
יש צורך לוודא שהטרמוסטט אכן יכול לעמוד בהספק של הכבלים המחוברים אליו..
חשבתי שהוא מתכוון לחבר טרמוסטט על הקבל בחיבור חשמלי.
מה שנקרא קומבינה.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

זה בכל מקרה סוג של קומבינה, כי אתה מאפשר לכבל להגיע לטמפרטורות מסוכנות במקרה של כשל בבקר.
אל תסמוך עלהבקר אף פעם, תסדר את זה בצורה כזו שהטמפרטורה המקסימלית שלו תהיה הטמפרטורה הרצויה.
ותדביק כמו שצריך למנוע מצב של תזוזה.
תעקוב אחרי זה ביום קר וביום חם, תראה שזה עובד כמו שצריך.
אחרי שזה עובד כמו שצריך, לשים בקר טמפרטורה בתור גיבוי זה רק יעזור, אבל לא יסכן אותך ואת הנחשים במידה והוא לא עובד כמו שצריך.