בקשר להאכלת נחש

כרכן תירס snow אצלי מיום שלישי.
מה גילו של הפרט: חודשיים בדיוק
אורך הפרט: 35 סנטי
מתי השיל את עורו לאחרונה: ב28.9 אבל לא אצלי
מתי אכל לאחרונה: ב30 וגם לא אצלי.
טמפרטורה בטרריום: 28 מעלות
גודל טרריום: באורך של הנחש והרוחב 25 סנטימטר

עכשיו הבעיה היא שניסיתי להאכיל אותו אתמול עם ולדה מופשרת, שיחקתי איתה מול הפנים שלו, אחרי זה הנחתי אותה, ואז הוא התקרב ריחרח מכל הצדדים והסתכל על הולדה ואז פשוט לא נגע בה, ניסיתי לשים אותו בארון חשוך וגם לא הלך, אולי הוא לא רעב? או שמשהו אחר. אני מתחיל לדאוג
תשחרר, שבוע ללא מזון זה כלום.
תברר עם הבן אדם שממנו קנית אותו אם הוא אכל מופשר או חי.
אם מומת, עזוב ותנסה להאכיל בשנית על ידי הנחת הולדה בקופסא בלי לנענע ובלי שום דבר ללילה.
אז מתי בערך להאכיל אותו? והוא אכל מופשר, ואגב יש לי זנבות של לטאות, הוא יאכל אותם?
בשום פנים ואופן אל תאכיל בזנבות של שממיות.
כרכני תירס אינם בעייתיים עם מזון.
חכה שבוע, תנסה שוב, ובלי פתרונות יצירתיים בסגנון לטאות.
מספר סיבות אפשריות:
אם הוא חדש - תתן לו להסתגל לטרריום.
תבדוק שהטמפרוטרה מתאימה (זה לפעמים קשור).
אולי הוא לפני נשל - מה שכנראה לא.
אולי הוא בסטרס מסיבות שונות.

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
טוב הנחש הראשון שהוא יותר קופצני אכל לפני כשעה, אנחש הבעייתי ניסיתי לשים בתוך בקבוק עם ארוך עם צוואר עבה עם הולדה, שעה כבר שם והוא שוכב על הולדה...
מה הקשר בקבוק?! עזוב ת'נחש לשבוע ותנסה להאכיל אחרי שבוע בערב(שעות הפעילות של הכרכן) תשאיר את הולדה ללילה. אם הוא לא אוכל חכה עוד חמישה ימים תחמם את הולדה עם מים חמימים ותשאיר אותה ללילה. הכרכנים הם נחשים מאוד פשוטים לגידול ואתה סתם מסתבך.... זה שהעבת אותו לבקבוק בישביל לאכול בטח לא עשה לו טוב...
כן מה הקשר הבקבוק O_o אבל לא משנה אני גם מקוה שאתה לא משתמש באותם ולדות וכל פעם מחליף...

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
הראשון אכל בלי שאלות השני בעייתי =\
אגב מישהו יודע איפה מוכרים וולדות באיזור הדרום?