חתול גור שעדיין יונק,

באיזה גיל חתולים מפסיקים לינוק?
אני שואל כי היום קיבלתי מידידה שלי חתול גור שהיא מצאה ברחוב,החתול עוד ממש קטן והוא עוד בשלב שהוא צריך לינוק,אז אני מאכיל אותו 3 פעמים ביום(בוקר,צהריים,ערב)ומתי שהוא בוכה,עם מזרק קטן וחלב,

עכשיו באיזה גיל בערך להפסיק?וביגלל שאינלי מושג מה הגיל המדויק שלו אז יש איזה מראה שהוא מגיע אליו ואז יודעים שהוא לא צריך לינוק יותר ואפשר לעבור לאוכל לחתולים רטוב?

תודה לעוזרים:)
פשוט מאד תנסה תוך כדאי לתת לו מידי פעם אוכל לגורים ומתי שהוא אוכל חלק תפסיק להניק אותו לא ארוחה ראשונה אחרי מספר ארוחות ותוך כדאי הנקות

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
ישלך מושג באיזה גיל כבר אפשר להבדיל בין זכר לנקבה? ורק לנקבות יש 6 פטמות?
כי ישלה 6 פטמות.

הוויטרינרית אמרה שרוב הסיכויים זאות נקבה,.
גם לזכרחם יש פטמות ואני לא יודע מתי אפשר להבחין אבל אם אתה מספיק מנוסה תדע לזהות גם בגיל צעיר.... ותיקון 8 פטמות יש לחתול (תראה ב"בית השחי")

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אפשר לזהות מיד..תסתכל אם יש עוד חור מתחת לחור של התחת של החתול..אם יש עוד חור זה נקבה..