חול לטררוים

כמה עולה חול לשממית מנומרת? והאם אני יכול לשים חול ממדבר? מסונן כמובן
תלוי איפה אתה קונה זה יכול לעלות משהו כמו מאה לשק
ולא, לא לא לא לא אל תביא לה חול דיונות\מדברי\מהים\מארגז חול, רק חול מיועד לזוחלים.
אתה גם צריך להיות בטוח שהיא כבר בוגרת ומתאימה לחול, אם לא תשים לה נייר סופג
sk8arתלוי איפה אתה קונה זה יכול לעלות משהו כמו מאה לשק
ולא, לא לא לא לא אל תביא לה חול דיונות\מדברי\מהים\מארגז חול, רק חול מיועד לזוחלים.
היא בת 5 חודשים. כרגע יש לה חול בטרריום. קיבלתי אתה עם הטרריום והחול בפנים (שהוא לא כל כך נקי יש שאריות אוכל וגללים) אז לקנות לה שק חול? אני פשוט לא יודע עם 5 חודשים זה נחשב בוגר
עד גיל שנה שהיא תהיה עם נייר סופג ואחרי גיל שנה היא יכולה להיות עם חול
1997nlעד גיל שנה שהיא תהיה עם נייר סופג ואחרי גיל שנה היא יכולה להיות עם חול
אז להחליף לה את החול לנייר סופג? ופעם בכמה זמן צרי להחליף אותו?
לדעתי חול דיונות מסונן ומחוטא הוא אופציה לא פחות טובה מחול קנוי.
אסף מורן
לדעתי חול דיונות מסונן ומחוטא הוא אופציה לא פחות טובה מחול קנוי.
מחזק את אסף, גם עד כמה שאני יודע הרבה מגדלים עושים את זה, לא הכל חייב להיות קנוי וממותג.. פשוט לקנות זאת הדרך הכי קלה ללכת על בטוח..

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אפשר גם על הדרך לתפוס זוחל ארץ ישראלי ולחסוך את הכמה מאות שקלים שעולה החיה.

אפשר גם לקטוף זר פרחי בר ולחסוך את הכסף של לקנות זר.

רק חנונים קונים.

הגזעיים, הם גונבים!
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
BAGIRAאפשר גם על הדרך לתפוס זוחל ארץ ישראלי ולחסוך את הכמה מאות שקלים שעולה החיה.

אפשר גם לקטוף זר פרחי בר ולחסוך את הכסף של לקנות זר.

רק חנונים קונים.

הגזעיים, הם גונבים!
למה זה גניבה? זה לא חייב להיות באמת מדיונות בשמורות מוגנות, זה יכול להיות הרבה דברים

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אסור לפי חוק לקחת חול ארץ ישראלי, בדיוק כמו ש bagira אמר זה כמו חיות ארץ ישראל
יחי ההבדל הקטן.
בעיני רבע דלי של חול דיונות לא מקביל לחיית בר ישראלית ולא ממש בר השוואה. לקרוא לנו גנבים על טיפה חול? ועוד בכזו ציניות ועוקצנות? נו, כל אחד ושיפוטו.. אולי נגיש תביעות נגד ילדים שלא שטפו את דליי החול שלהם ביציאה מהים? גנבים ארורים..
הבעיה האמתית עם החול היא בעיקר עצירת התקדמות החול עם הבנייה (נוסף על עצירת הגעת החולות החדשים החולות ע"י הסכר) והגנבה שלו לתעשיית הבנייה. מדובר על כמויות שונות בתכלית. ההשפעה של רבע דלי כזה היא פשוט לא קיימת. וכמובן שלא הייתה כוונה לאסוף בשמורות מוכרזות.
ואגב, מאיפה מגיע החול הקנוי? אין לי מושג אמיתי, אבל אני מניח בביטחון שהוא מגיע ממדבר במדינה אחרת בה יש פחות שמירה. אם כבר יש הבדל מהותי בין החולות זה שאת זה הקנוי היה צריך להטיס ארצה בעלויות אקולוגיות עצומות.

למכור קרח לאסקימואים. חול לישראלים. העיקר שיש מי שמוכר ומי שקונה.
טוב, מה האלטרנטיבה רבותיי?
החול שאני מכיר לרכישה הוא חול מועשר בקלציום והוא בעייתי מאוד בריאותית- השממיות מלקקות אותו בשביל הקלציום, על הדרך מסדרות לעצמן חסימת מעיים מהחול.
מה הזמינות של חול מסחרי נקי מתוספים פה בארץ? באיזה מחיר?

מבחינתי שימוש בחול כדי לספק מחייה לבעל חיים זה רחוק מלהיות גניבה... לא מדובר פה בלקיחה לטובת בנייה או הפקת רווחים, מדובר בכמות שולית כדי לתת תנאים ראויים לבעל חיים.
אני לא רק מדבר על זה, תאר לעצמך את זה:
פקח רואה איש לוקח דלי חול מהים ברור שהוא לא יעצור אותו, אבל לך תדע אם האיש ימכור או רק יביא לזוחל שלו,
זה יגרום לכך שלא תהיה שליטה על זה בדיוק כמו מה שקורה וקרה ויקרה עם דגי ים סוף,
ומה אתה חושב יהיו התוצאות? אותם תוצאות כמו של דגי ים סוף! הפקחים והמדינה ישמו לב לזה וכך זה יהפוך ללא סתם בלתי חוקי, אלה בילתי חוקי בעליל!

הפקחים יהיו הרבה יותר פיקחים והרבה יותר כשוחים, ולא תוכל לקחת לעצמך חול.

חוץ מזה לקנות חול זה ללכת על בטוח, אתה יודע שזה יותר בטוח מלחטא חול או סתם לקחת חול.
sk8ar פקח רואה איש לוקח דלי חול מהים ברור שהוא לא יעצור אותו, אבל לך תדע אם האיש ימכור או רק יביא לזוחל שלו...
פקח יראה מישהוא יוצא עם דלי חול מהדיונה והוא ישר משחיל לו 750 ש"ח קנס.
קרה/ קורה ויקרה על בסיס יום יומי.

חול במדינת ישראל הוא משאב טבע וחל איסור מוחלט על האיסוף שלו.

דין דלי חול הוא בדיוק כדין זר כלניות בר, אני לא רואה שום הבדל.

ובשביל שאני לא אחשד בזה שאני מנסה לעודד את המסחר שלי, תמיד אפשר לגשת לחנויות לחמרי בניין ולקנות חול בפרוטות.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp