מה לשים בלמטה של הטרריום

שלום! אתמול קיבלתי שממית מנומרת+טרריום מנורת חימום והכל מגן ילדים, עכשיו בפנים הטרריום יש חול. האם אני יכול להחליף את החול בדשא סינטטי? עם כן איזה סוג ומאיפה.

תודה בן
ממליץ לפחות להתחלה לשים נייר סופג(כמו שיש בכול סופר).
לאחר מכן, אפשר לעבור לדשא סינטטי(יהיה לך ממש מרגיז לנקות את זה כול הזמן, קח בחשבון...).
חול מדברי מחוטא הוא דווקא די מומלץ לשממיות מנומרות, בתנאי ויש כלי אוכל בו המזון נמצא(כדי למנוע אכילת חול מופרזת).
איזה גודל השממית ? כי אם היא קטנה החול לא טוב ומזיק ..
לגביי דשא סינטטי אני לא יודע אבל אם כן אז תקנה נפולאון הוא לא מתפרק רך וקצת גבוה אם אתה רוצה לקנות ואתה גר באיזור מושב אורה תוכל להגיע אליי ואני ימכור לך כמה שאתה צריך וכמובן יש מכל הסוגים
http://www.d.co.il/80013557/40480/
MSBCאיזה גודל השממית ? כי אם היא קטנה החול לא טוב ומזיק ..
לגביי דשא סינטטי אני לא יודע אבל אם כן אז תקנה נפולאון הוא לא מתפרק רך וקצת גבוה אם אתה רוצה לקנות ואתה גר באיזור מושב אורה תוכל להגיע אליי ואני ימכור לך כמה שאתה צריך וכמובן יש מכל הסוגים
http://www.d.co.il/80013557/40480/
היא בת חצי שנה אני לא יודע עם זה נחשב גדול או קטן, לגבי החול עם אני משאיר אותו, פעם בכמה זמן צריך להחליף אותו? וד"א אני גר בתל אביב
תודה רבה על העזרה
בגיל כזה, זה עדיין טיפונת צעיר כדי להיות על חול(עדיין אפשרי, רצוי לספק כלי שיש בו מזון).
להחליף את כולו... אחת לכמה חודשים... עד אז, לנקות נקודתית כול פעם שיש צואה.
כמו כן, צריך לספק ויטמינים וסידן.
אורן הראלבגיל כזה, זה עדיין טיפונת צעיר כדי להיות על חול(עדיין אפשרי, רצוי לספק כלי שיש בו מזון).
להחליף את כולו... אחת לכמה חודשים... עד אז, לנקות נקודתית כול פעם שיש צואה.
כמו כן, צריך לספק ויטמינים וסידן.
תודה רבה, יש לי עוד משהו שאני צריך בו עזרה..הבאתי אותה אתמול מגן ילדים שהתעלל בה אנושות. לא נתנו לה אוכל שם איזה 3 שבועות. הם לא ידעו מה לעשות איתה אז לקחתי אותה וקניתי לה כמה זחלי קמח.. עכשיו כל פעם שאני מנסה לגעת בא היא פשוט תוקפת ונושכת. היא אכלה כבר 4 זחלי קמח והיא יותר רגוע אבל עדיין היא נושכת אותי בתקיפה. מהי הסיבה לכך? ומה אני יכול לעשות כדי שהיא תוכלל להיות על הידיים שלי? תודה
גם לי זה קרה נתנתי לה כמה ימים להתרגל לבית החדש והיא נרגעה
יכול להיות שהיא ממש רעבה..... תן לה כול פעם הרבה זחלים, היא רזה? תעלה תמונה זה הכי טוב.
ולפי דעתי אם היא באה מגן ילדים תחליף את החול בנייר סופג כי רוב הסיכויים שהילדים השתמשו בחול ים\מהארגז חול
אז אתה יכול להשתמש בנייר סופג או חול מיועד לזוחלים