סרבן אוכל (דחוף)

יש לי שתיי כרכניי תירס זכר ונקבה בייביס הם אצלי כבר כמעט חודש בשבוע הראשון ניסיתי להאכיל אותם ורק הנקבה אכלה אחרי זה היה להם נשל אז הם לא אכלו שבועיים וחצי היום האמנתי שהם יהיו רעבים (בערך 4 ימים אחרי הנשל . פשוט לא ההיתי בבית, זה אומר גם שלא נגעו בהם לא כלום) אז ניסיתי להאכיל אותם הנקבה טרפה ישר אבל הזכר ממשיך לא לאכול בהתחלה חשבתי שהוא בסטרס מכל המעברי דירות שעשיתי לו אבל זה לא זה עכשיו הפרדתי אותו מהנקבה שאולי גרמה לו לסטרס אני מקווה שהוא יאוכל עכשיו ניסיתי את כל השיטות (מדובר בולדות קפואות) לחמם, לנער, לחורר,) עכשיו אני מקוה שבפלסטיקה שלו הוא יאוכל.

וזה נראה לי קשור הנחש אף פעם לא היה רגוע על הידיים. הנחש תמיד מנסה לברוח והנקבה בכלל לא...

מה לעשות אני כבר מודאג הנחש היה בהתחלה כמעט בגודל של הנקבה (הבדל של סנטימטר שתיים) ועכשיו הנקבה עברה אותו בצורה משמעותית (בסביבות ה7 סנט') וחוץ מזה הנחש ממש רזה כבר!!

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
קודם כל אל תלחץ...אחרי שהעברת אותו לפלסטיקה אחרת תן לו 3-4 ימים להרגע..תבדוק שהטמפ' בצד החם תיהיה 28-30 מעלות ותיתן לו וולדה חיה תשאיר את הוולדה שם למשך הלילה..אם זה לא עוזר תכתוב פה שוב ונראה איך מתקדמים..
יובל נדיביקודם כל אל תלחץ...אחרי שהעברת אותו לפלסטיקה אחרת תן לו 3-4 ימים להרגע..תבדוק שהטמפ' בצד החם תיהיה 28-30 מעלות ותיתן לו וולדה חיה תשאיר את הוולדה שם למשך הלילה..אם זה לא עוזר תכתוב פה שוב ונראה איך מתקדמים..
זה קצת בעייתי אבל ננסה כי יש חימום בטרריום הגדול ואני יכול לשים את הפלסטיקה בתוך הטרריום אבל היא קטנה מידי בשבילי אפשרי טמפרטורה כאלה... ולחכות עוד ימים? הוא לא אכל המון זמן בערך חודש הוא נראה ממש רע הוא רזה ממש!

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
החימום הוא הכרחי- בעייתי או לא, זה הכרחי לקיומו של הנחש.
המעברי דירות, פלוס שיכון משותף, פלוס לא מעט התעסקות פיזית שלך בהחלט מעלה את רמות הסטרס- זה שרק אחד מהם מפגין את זה במידה בה הוא לא אוכל לא אומר שאין פה בעיה.
אתה צריך לצמצם את ההתעסקות הפיזית שלך בפלסטיקיות שלהם ל0 לאחר שאתה מוודא כי יש מקום בטרריום בו שוררות טמפ' של 28-29 מע' בערך.
תוודא שיש מסתור וכלי מים.

פיתרון פלסטר נקודתי יהיה לשים ולדת עכבר חיה למשך הלילה, רוב הסבירות שהיא תאכל במהלך הלילה.
לאחר מכן צריך יהיה להרגיל אותו למזון מופשר אבל זה סובל דיחוי לאחר שיתייצב.
הוא לא אכל אחרי הלילה! ומה זאת אומרת ההתעסקות איתו? לא נגעתי בו ימים שלמים כדי שיתרגל והוא לא אכל (בטרריום המשותף) אני נראה לי יפריד בינהם לתמיד אולי זה יעזור בנתיים מה לעשות הוא לא אכל אחרי כל הליליה!

^^ א.ה. אורן הראל^^
עדיף לך להפיד בינהם כמה שיותר מהר כי זה נשמע שהנקבה גורמת לסטרס של הזכר
אלעד- העברת אותו, לפי ההודעות שלך בעצמך, הרבה פעמים פלסטיקיות. זה התעסקות.
אני מניח שאתה גם בודק מה קורה כול יום, או אפילו כול כמה שעות? פותח את הפלסטיקית? עבור בעל חיים שגם ככה בלחץ זה עלול להלחיץ עוד יותר.

שמת ולדה חיה, כן או לא?

וכבר נכתב לך להפריד ביניהם.
אורן הראלאלעד- העברת אותו, לפי ההודעות שלך בעצמך, הרבה פעמים פלסטיקיות. זה התעסקות.
אני מניח שאתה גם בודק מה קורה כול יום, או אפילו כול כמה שעות? פותח את הפלסטיקית? עבור בעל חיים שגם ככה בלחץ זה עלול להלחיץ עוד יותר.

שמת ולדה חיה, כן או לא?

וכבר נכתב לך להפריד ביניהם.
ההתיסקות שלי של העברות קרתה לפני שבוע ומשהו מאז לא נגעתי בהם (חוץ מפפעם אחת בשבת וגם רק בנקבה) אחרי אתמול שהזכר לא אכל דאגתי להפריד אותו למשך הלילה והולדות לא היו חיות מופשרת... ועוד שאלה כמה זמן לזרוק את הולדות אחרי שהוא לא אכל?

^^ א.ה. אורן הראל^^
הם באותה פלטסיקית, גם רק לפתוח או להזיז את הפלסטיקית זה התעסקות- התעסקות זה לא רק להרים אותו.
תנסה לדקור עם קיסם את ראש הולדה המופשרת, הריח של האיברים הפנימיים לפעמים מגביר את התיאבון.
בכול מקרה, חובה להפריד.
תנסה לארגן ולדה חיה.
דקרתי אתמול לא עזר... אני מנסה לארגן ולדה חיה וזה אני לא מתעסק יותר איתו הוצאתי את הולדה שהוא לא אכל אחרי הלילה ואני יתעסק איתו רק באוכל ובהחלפת מים לא יותר מזה עד שיואכל

^^ א.ה. אורן הראל^^
תעביר אותו לפלסטיקית קטנה תחתוך רגל של וולדה של עכבר עם פינצטה מרחוק תרעיד אותה הלוך ושוב לכיוונו במידה והוא לא התעניין תשאיר לו למשך הלילה זה עובד אצלי כמעט תמיד
האלבום שלי: http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=18375
בסדר הסתדרתי הוא אוכל חיי

^^ א.ה. אורן הראל^^
עכשיו אחרי כמה ארוחות חיות תנסה לתת מופשר... והחיים יהיו הרבה יותר קלים :)

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.