סרבן אוכל (דחוף)

יש לי שתיי כרכנים זכר ונקבה בייביס הם אצלי כבר כמעט חודש בשבוע הראשון ניסיתי להאכיל אותם ורק הנקבה אכלה אחרי זה היה להם נשל אז הם לא אכלו שבועיים וחצי היום האמנתי שהם יהיו רעבים (בערך 4 ימים אחרי הנשל . פשוט לא ההיתי בבית, זה אומר גם שלא נגעו בהם לא כלום) אז ניסיתי להאכיל אותם הנקבה טרפה ישר אבל הזכר ממשיך לא לאכול בהתחלה חשבתי שהוא בסטרס מכל המעברי דירות שעשיתי לו אבל זה לא זה עכשיו הפרדתי אותו מהנקבה שאולי גרמה לו לסטרס אני מקווה שהוא יאוכל עכשיו ניסיתי את כל השיטות (מדובר בולדות קפואות) לחמם, לנער, לחורר,) עכשיו אני מקוה שבפלסטיקה שלו הוא יאוכל.

וזה נראה לי קשור הנחש אף פעם לא היה רגוע על הידיים. הנחש תמיד מנסה לברוח והנקבה בכלל לא...

מה לעשות אני כבר מודאג הנחש היה בהתחלה כמעט בגודל של הנקבה (הבדל של סנטימטר שתיים) ועכשיו הנקבה עברה אותו בצורה משמעותית (בסביבות ה7 סנט') וחוץ מזה הנחש ממש רזה כבר!!

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
תנסה להשאיר אותו ללילה בתוך קופסה קטנה עם הולדה... לי זה עזר עם כמה סרבנים כאלה...
האלבום שלי

http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=13500

החיות שלי: כלבה, 3 חתולים, אקווריום מלא הגופים, קוקטייל, עכברים, חולדות, כרכן תירס נורמאל, קינג זכר בוגר וקינג סנייק נקבה בוגרת :)
זה מה שאני באמת ינסה אני העדכן אתכם מחר עוד רעיונות בקשה

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אלעד, נא לא לפתוח שני שרשורים עם בדיוק אותו מלל בשני תתי פורום שונים.
תברור איזה מהם רלוונטי יותר ותפתח אך ורק שם.
ננעל, המשך דיון בפורום וטרינר.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.