כמה שאלות:)

יש לי 200 זחלים של זאפוסים,עכשיו הוצאתי 30 זחלים הכי גדולים שמצאתי ושמתי כל אחד בכוס אחת פעמית,
מתי שהם יהפכו לגולם ואז לחיפושיות זה בסדר לשים את כל ה 30 חיפושיות במושבה אחת? או לחלק אותם?
ואחרי כמה זמן בערך הם כבר יתחילו להתרבות?

אני מאכיל אותם בבונזו לכלבים\גזר\מלפפון זה בסדר?(מוסיף גם לפעמים תפוח ואפרסק.)
והבונזו ושאר האוכל תמיד מעלה עובש אני מוציא ישר ומחליף לחדש אבל הבנתי שצריך להשאיר את המזון כי החיפושיות מטילות שמה ביצים, אז מה לעשות?
הם בקופסא גבוהה בלי מיכסה אז ניכנס להם הרבה אוויר אולי ביגלל זה העובש? 😲

וד"א מתי הזחלים צריכים להפוך לגלמים? הטמפ' בחדר בסביבות של ה 27-30.

ישלי מישטח חימום בצד שאני לא מישתמש בו,כדי להפעיל אותו בישביל הזחלים? הוא בלי טרמוסטט אז איך אני יוכל לארגן שלא יהיה מעלות גבוהות מדי,יש שיטות?
שים להם גם תפוחי אדמה ואל תוסיף תפוח ואפרסק הם אלה שגורמים לעובש
הם צרכים להתגלם אחרי שבועיים בערך
אז ככה דבר ראשון מבחינת תזונה, תן להם תפוחי אדמה, בטטות ,גזרים ,שאותם כמובן אתה שותף רבע שעה עם מים רותחים כדי להסיר שאריות של חומרי הדברה . ובתור חלבונים אתה מוסיף חופן מזון כלבים ,חופן מזון מכרסמים.

דבר שני ,לגבי הגלמה. אתה שם אותם בכוסות חד פעמיות בלי אוכל ,המטרה כאן זה לגרום להם להישתעמם .ואז שהם ירגישו שהם לבד הם יהפכן לצורה של המספר 9 ,ושבוע אחרי הם יתגלמו לך .בשיא החום הגלמים יהפכו לחיפושיות תוך שבוע וחצי 10 ימים ,במזג אוויר קריר זה יקח קצת יותר . ורק שתדע הזחלים האלו, בניגוד לזחלי הקמח הקטנים. הם לא מיתגלמים יחד עם כל האחים שלהם ,לכל זחל גדול יש נוזל שמונע ממנו להיתגלם .רק כאשר הוא נישאר לבד הוא יתגלם, בטבע הזחלים הגדולים הולכים רחוק מהאחים הקניבלים .שלהם להיתגלם מתחת לאבן ,או בתוך עץ.

ולגבי השאלה השלישית, אתה יכול לשים 20 חיפושיות בכלי אחד. ואת ה10 האחרות בכלי אחר ,רצוי שיהיו לך שתי מושבות ולא אחת. שוב תלוי כמה בעלי חיים יש לך שאוכלים אותם?
קודם כל תודה על העזרה:)

אז ככה MSBC הם בארון חשוך ,

אנוליס מלפפון לא לתת?
אני מאכיל את הטרנטולות שלי בהם,
אני מגדל רק נחשים בינתיים לא לטאות אבל אני מתחנן להביא בקרוב שממיות,
אבל בכללי אני רוצה להרבות שיהיה לי כמויות,

יש כבר כמה זחלים בצורה 9,שמתי לכל אחד קצת סובין זה בסדר? או שגם סובין לא לשים?
אתה יכול לתת מלפפון ,אבל עם הם לא אוכלים אותו עד הסוף אז תוציא .ושוב לא לתת לזחלים כלום, כדי להגלים אותם צריך לשעמם אותם. ולשעמם אותם זה אומר לא לתת להם כלום לאכול. ואחרי כמה ימים בכוס פלאסטיק הם יהיו בצורה של המספר 9, ואז שבוע אחרי יתגלמו.