עזרה בקשר לציליאן רוז

קיבלתי ציליאן רוז 7ס״מ אני חדש בתחום הזה של טרנטולות רציתי מידע על הגידול על האופי או על כל דבר שיעזור לי לגדל אותה בכבוד
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
אוקיי היא לא צריכה הרבה לחות אבל שתיגדל תיצטרח כלי שתיה ומיסתור זה תמיד טוב וחשוב מאוד לא להביא לה דברים מבחוץ!
זה לא רק חיה זה גם מדע! // amirt//

שווה ליראות:https://www.youtube.com/user/Jon3800?feature=watch
ומבחינת אופי איך היא?
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
לגבי האופי- מניסיון עם כמה כאלה, לעיתים מדהימות ונחמדות ולעיתים שטניות.
דווקא האופי די רגוע מה שהיה לחבר שלי אבל אני לא בטוח לגבי כולם

one life one chance
חלקן יהיו רגועות מאוד וחלקן אגרסיביות.
זה כמו מיני הברכיפלמות, יש לי 3 אדומות ברכיים נחמדות והרביעית שלי תוקפת כל דבר אפשרי, אני פותח את המכסה והיא בעמדת תקיפה.

בכללי עם אתה רוצה לגדל אותה בכבוד, אל תנסה להחזיק.. כי לפעמים הן רגועות לפעמים הן סוג של מאוד עצבניות , עם ממש בא לך להחזיק תיגע לה בעדינות בבטן עם מכחול, עם היא מסתובבת לכיוון שלו או מרימה רגליים קדמיות או מרססת בכמויות , לא ממליץ לגעת בה.

אני יודע שלא אמרת שום דבר על לגעת בה, אך בשלב מסוים כולם רוצים את זה אפילו עם מינים ארסיים מאוד ואגרסיבים.

לפני שאני מרים טרנטולה חדשה, אני עושה לה את הבדיקת אופי הזאת וממתין משהו כמו חודש בשביל ללמוד להכיר את ההתנהגות הקבועה שלה.

תדאג לקרוא וללמוד עליה הרבה , לדעתי חשוב מאוד לדעת מאיזה אזור בעולם היא מגיעה בשביל לדעת לעצב לה את הכלי בצורה הזאת.
כן הן רגועות בדרך כלל יש ביניהם קצת עצבניות אבל רובם רגועות אולי אפילו רועות מידיי כאילו לא פעילות ולא עושות לך כלום בהצלחה
זה לא רק חיה זה גם מדע! // amirt//

שווה ליראות:https://www.youtube.com/user/Jon3800?feature=watch
אין בכוונתי ליגוע בה להציק לה או להוציא אותה אך החדר שלי הוא מין ״מוזאון״ לכל החיות הקזוטיות זאות אומרת המיטה שלי הוכנה במיוחד זו מיטה שהיא גם 2 טירריומים של שני בואות השידה של הטלויזיה שוב גם כטירריום למשפחה מאוד מורחבת של שממיות ״תמונות חיות״ שזה שוב טריריומים קטנים ואותו הדבר הטרנטולה היא כמעמד לפיסלון נחמד וכשאני לא בבית ואחי מביא חברים החדר הופך לפינת ליטוף לפעמים ולא רציתי לשמוע בטעות שיש לי טרנטולה עצבנית ואחי והחברים יפגעו ינשכו וגם הטרנטולה תפגע(ואין אחי לא יקשיב לי גם אם אני יגיד לו לא ליגוע מהסקרנות הם יגעו) ותודה על התשובה (:
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.