מצע לכלוב

מה זה מצע של שבבי עץ? של חול מיוחד למכרסמים?
זה עדיף על נסורת?
כמה הם עולים בערך?
אפשר תמונה שלהם?
הנסורת הצהובה הדקה, זה השבבי עץ?
מה לגבי חול למכרסמים?
שבבי עץ זה סוג של נסורת..אבל שאתה שומע את המילה "שבבי עץ" כאן בפורום בדרך כלל מדברים על אספן או שבבי עץ לגידול נחשים...נסורת היא גם שבבי עץ אבל לא מתאימה לזוחלים מהסיבה שהיא מלאה באבק ופוגעת לרוב בדרכי הנשימה של הזוחל,לעומת זאת למכרסמים היא לא מפריע ורצוי להשתמש בה מכיוון שהיא זולה מאוד (הרבה נגריות יתנו חינם וישמחו שתבוא לקחת כי מבחינתם זה פסולת) ונוחה לניקוי ושימוש..לסיכם:1)אין לך מה להשקיע בשבבי עץ בשביל מכרסמים.2).אני לא מכיר חול למכרסמים אז אני לא יכול לענות לך על זה..3)נסורת לרוב זה חינם...4)שבבי עץ עולים בסביבות ה-25-30 שקל לקילו תלוי בסוג
אז יש נסורת,
ויש נסורת שבבי עץ שזה סוג מיוחד של נסורת?
כמה עולה נסורת רגילה לקילו?
האם בנסורת שבבי העץ יש סוגים שונים של עצים?
מה לגבי חול למכרסמים?
אני לא יודע כמה עולה נסורת(אף פעם לא קניתי)
סוג הנסורת תלוי בעץ שחותכים..אבל זה ממש לא משנה את הבדל השימוש בה...לא צריך סוג מסויים
כן..ההבדל הוא באיך חותכים את העץ...בנגרייה חותכים דק ויש הרבה אבק ..שבבי עץ מיצרים בדרכים שונות..וזה עושה את ההבדל..(זה מה שאני יודע..לפי מה שאני מכיר אין עץ מיוחד לשבבים ועץ מיוחד לנסורת)
זה לא שהם תופסים יותר אבק...פשוט איך שחותכים אותם ומשייפים את העץ והכל מתערבב מתוך מיכל או על הרצפה בנגריות ויוצר הרבה אבק..שמכינים שבבי עץ לזוחלים מקפידים יותר על ''סטריליות'' מפני אבק...זה בגדול..אני לא נגר ולא ספק של שבבי עץ אז יותר מיזה אני לא יודע לענות לך..בקיצור אם אתה מגדל מכרסמים עדיף לך נסורת אם אתה צגדל זוחלים עדיף לך שבבי עץ
אפשר תמונה של השקיות של נסורת עץ?
מה לגבי חול למכרסמים?
חפש בגוגל...וכבר רשמתי לך למעלה שאני לא מכיר דבר כזה חול למכרסמים..
תכתוב בגוגל אולי תמצא משהו
מישהו יודע מה זה חול למכרסמים?
ראיתי תמונות בגוגל תמונות, אבל מה מאיתם זה למכרסמים? יש כאלה לעישון שם, ועוד...
תוכל להגיד לי מבין התמונות, איזה זה למכרסמים?
https://www.google.co.il/search?num=10&hl=iw&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1745&bih=865&q=%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%AA+%D7%A2%D7%A5&oq=bxur%2C+&gs_l=img.3.0.0i1.2630.5131.0.5994.8.7.1.0.0.0.166.1016.0j7.7.0...0.0...1ac.1.fPI56F2fdGo