גופר או כרכן טקסס

אני יודע שהם דיי דומיםבאופי אבל מה ההבדלים בכל זאת גודל מחיר תנאי גידול תפוצה הכל בקיצור

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אני יודע שהוא תוקפן ואם אני קונה אחד אז בייבי אז אני ירגיל אותו לידיים וקראתי את המאמר על הגופר אין את כל הפרטים והשווה מול טקסס

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אם אתה מתכנן להרגיל לידיים- עזוב אותך מטקסס.. אתה תשחה "נגד הזרם" ולא בטוח בכלל שבאמת תצליח להרגיל אותו. לפעמים זה מצליח, לפעמים לא..
לגבי גופרים- רוב הגופרים שיצא לי לראות בארץ נראים לי כמו הכלאה עם תירס.
כן גם מה שמצאתי למכירה זה הכלאות אבל אני מחפש אחד טהור וזה ממש קשה עד עכשיו לא מצאתי בגלל זה חשבתי על טקסס

^^ א.ה. אורן הראל^^
Eladsa123כן גם מה שמצאתי למכירה זה הכלאות אבל אני מחפש אחד טהור וזה ממש קשה עד עכשיו לא מצאתי בגלל זה חשבתי על טקסס
אני ניסיתי לגדל כרכן טקסס כי גם חשבתי שאני ארגיל אותו לידיים, אחרי חצי שנה ומיליון נשיכות הבנתי שהוא לא מסתדר עם בני אדם ושהוא לא יתרגל לידיים כנראה אף פעם והחלפתי אותו על שממית מנומרת עם מישהו. לא יודע אם גופר פתרון יותר טוב (גם כי לא היה לי אחד וגם כי מבאס שכמעט כל הגופרים בארץ זה הכלאות).
אני לא כלכך בטוח אבל ממה ששמעתי הבולסנייק (BULL SNAKE - נחש שור) הוא נחש שדי דומה לגופר.. תברר עליו קצת ואולי יתאים לך יותר..

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizo
Eladsa123כן גם מה שמצאתי למכירה זה הכלאות אבל אני מחפש אחד טהור וזה ממש קשה עד עכשיו לא מצאתי בגלל זה חשבתי על טקסס
אני ניסיתי לגדל כרכן טקסס כי גם חשבתי שאני ארגיל אותו לידיים, אחרי חצי שנה ומיליון נשיכות הבנתי שהוא לא מסתדר עם בני אדם ושהוא לא יתרגל לידיים כנראה אף פעם והחלפתי אותו על שממית מנומרת עם מישהו. לא יודע אם גופר פתרון יותר טוב (גם כי לא היה לי אחד וגם כי מבאס שכמעט כל הגופרים בארץ זה הכלאות).
אני לא כלכך בטוח אבל ממה ששמעתי הבולסנייק (BULL SNAKE - נחש שור) הוא נחש שדי דומה לגופר.. תברר עליו קצת ואולי יתאים לך יותר..
מברר ומצאתי בן אדם שיכול לסדר אותי בגופר גיזעי

^^ א.ה. אורן הראל^^
הכול פונקציה של התמדה רבותיי... כרכני טקסס לאוסיסטיק מגודלים לא על ידי מגדל אחד ולא שניים.
רכשתי בתחילת הדרך כרכן טקסס בן חצי שנה... שכבר הורגל ללא להיות מורגל לידיים 😄
זה דרש טיפה עבודה, אני לא אגיד שלא... ודי במהרה... 3-4 חודשים, הוא נהיה רגוע יותר מכרכן תירס... באמת בלי הגזמה.

אחרי שכבר התבגר, העברתי אותו כאן לאילן... היום הוא כבר בן שש, ועם אופי מצויין(באמת שלהביא אותו למצב שהוא מנסה לנשוך זה קשה... באופן אישי לא הצלחתי מאז ימי הבייבי שלו).

לדעתי כרכן טקסס, גופר... בולסנייק... הכול אותו דבר מבחינת האופי. נדרשת עבודה, ובגלל שהם זעמנים הם נוטים לנשוך קודם ולשאול שאלות אח"כ... אבל זה בהחלט עובר. זה פונקציה של גיל שלהם, והתמדה.

כרכני טקסס הם הרבה יותר לטעמי מהשניים האחרים.

החיסרון המשמעותי של כרכני טקסס זה החד-גוניות, כי מלאוסיסטיק אפשר להוציא רק עוד לאוסיסטיק... בגופר יש יותר אופציות של מופעים.
אורן הראלהכול פונקציה של התמדה רבותיי... כרכני טקסס לאוסיסטיק מגודלים לא על ידי מגדל אחד ולא שניים.
רכשתי בתחילת הדרך כרכן טקסס בן חצי שנה... שכבר הורגל ללא להיות מורגל לידיים 😄
זה דרש טיפה עבודה, אני לא אגיד שלא... ודי במהרה... 3-4 חודשים, הוא נהיה רגוע יותר מכרכן תירס... באמת בלי הגזמה.

אחרי שכבר התבגר, העברתי אותו כאן לאילן... היום הוא כבר בן שש, ועם אופי מצויין(באמת שלהביא אותו למצב שהוא מנסה לנשוך זה קשה... באופן אישי לא הצלחתי מאז ימי הבייבי שלו).

לדעתי כרכן טקסס, גופר... בולסנייק... הכול אותו דבר מבחינת האופי. נדרשת עבודה, ובגלל שהם זעמנים הם נוטים לנשוך קודם ולשאול שאלות אח"כ... אבל זה בהחלט עובר. זה פונקציה של גיל שלהם, והתמדה.

כרכני טקסס הם הרבה יותר לטעמי מהשניים האחרים.

החיסרון המשמעותי של כרכני טקסס זה החד-גוניות, כי מלאוסיסטיק אפשר להוציא רק עוד לאוסיסטיק... בגופר יש יותר אופציות של מופעים.
זה נכון וגם ככה העדיפות שלי היא יותר לכיוון גופר או עכשיו בול סנייק (אם אני באמת מגלה כי הוא פעיל יום כמו גופר)

^^ א.ה. אורן הראל^^
אורן הם כמו גולנציקים קודם יורים ואחר כך חושבים :)

לי אישית יצא להתקל בכמה לוסיסטיקים לפני מיספר שנים ולא זכור לי ביסים, אבל מה שכן הם כל הזמן נושפים...