מחפש נחש

איזה נחש אתם ממליצים לגידול אני מחפש עם מאפינים כאלה:
1) פעיל ביום. < הכי חשוב!
2) קל לגידול (אני מגדל מתחיל).
3) מומלץ גדל עד 2.5 מטר.
4)זול (בתור בייבי).

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
לפי המאפיינים שאתה מחפש, אני חושב שבואה קונסטריקטור יתאים לך.

הבואה היא נחש נוח ולא מסובך מדי לגידול, היא גדלה לגדלים מכובדים אך לא גדולים מדי והמחיר שלה לבייבי גם די נוח (תוכל למצוא בלוח המכירות וביד 2)
האם היא פעילה ביום? לא כל כך. אבל בניגוד לנחשים אחרים היא לא תבלה את רוב שעות היום במסתור ורוב הסיכויים שתוכל לצפות בה רובצת לה ליד כלי המים או בתוכו...

בהצלחה!
בואה זכר.
אם אתה רוצה נחש פעיל, הייתי נשאר עם זעמנים- בואות אינן כאלה פעילות מעבר לשלב הבייבי.
נחשים מורגלים שלא לטייל כול כך במהלך היום. במהלך השעות החמות הם רובצים בצל, לקראת דימדומים יוצאים להתחממות קלילה ואז לציד אחר מזון.
עדיין יש סבירות טובה שתראה אותם פעילים במהלך היום- רק תן לנחש הזדמנות לעבור את שלב הבייבי בו הם פגיעים מאוד ויהיו במסתור יותר מבדרך כלל.

ראיתי שאתה מחפש גופר, זו אופציה לא רעה.
הבנתי שהוגנוזים פעילי יום(ומאוד קטנים).
אוקי תודה השמח לעוד המלצות והוגונזים ממש מכוערים חח

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.