קניתי איגואנה

שלום לפני 8 ימים קניתי איגואנה אדומה בייבי אז השאלות שלי הן היא אוכלת מהאוכל שלה כל יום קצת מאוד כמה. ביסים וזהו מה לעשות אני דואג? שאלה שנייה היא האם אני נותן לה אוכל בסדר? אני נותן לה סלט דק כל בוקר הבלט מכיל פרחי הביסקוס ועלים שלו גזר פטרוזיליה בצל ירוק מלון ומלפפון. וגם ויטמינים פעמיים שלוש בשבוע שמכילים D3 וקלציום התאורה הכל טוב אה ועוד שאלה מנורת להט 60 וואט מספיק לקיץ בנתיים? האיגואנה נראית לי דיי פעילה איתו.. בתודה בן.

ן
ברוך הבא
שהם בייבי הן לא טורפות כל כך הרבה כמו שהן גדלות.
מה שאתה מאכיל אותה זה מצויין,אפשר לגוון עם נבטים,עלי בייבי תפוח, אבל זה רק בשביל גיוון האוכל העיקרי הוא בסדר גמור. וויטמינים לתת בכל ארוחה!.
המנורה מספיקה בהחלט אבל בנוסף למנורת חימום צריכה לבוא מנורת UV.
תעלה תמונות שנוכל לראות ולהגיב.
אתה יכול לנסות להציע לפעמים גם כל דבר בנפרד לפעמים. רק כדי לגלות מה היא יותר או פחות אוהבת.. לפעמים משהו אחד יכול לבאס לה את כל הסלט..
יש לה קרינה uv וגם
התחלתי להגדיל אותה לידיים היא סורטתת וזה דיי שורף חח
ם
ובשביל לחות אני לא יכול לעשות לה אמבטייה היא עדיין פחדנית אז שמתי קערת מים אני מרגש את האוכל במים וגם אני מרבד אוותה פעם ביום במים עם.שפריצר זה בסדר?
למה מליון הודעות?
בכל מקרה:
-אתה יכול לשייף לה ציפורניים. אם תיקח אותה למישהו עם ניסיון או לוטרינר הוא יוכל גם לגזור לה את הציפורניים..
-תקטין את התמונות.. תרשום בגוגל הקטנת תמונות- צ'יק צ'אק אני בטוח שתמצא..
-המשפט לא ברור. תנסה לנסח שוב. בגדול צריך לתת כלי מים גדול, לא להוציא אותה לאמבטיות אם היא בהיסטריה. אין בעיה לרסס עם שפריצר במידה ולא היה בו מעולם חומר ניקוי.. מקווה שהצלחתי להבין את כוונתך..