בבקשה עניין של חייןם ומוות

טוב שלום ...
יש לי כרכן תירס בן 5 חודשים .. אחל לאחרונה ביום ראשון (היום יום שבת )
טוב אני באתי להרים אותו ואחרי דקה שאני מרים אותו אני סם לב שהפה שלו סגור בצורה עקומה
פתאום הוא התחיל להתגלגל והזנב מתגלגל והראש אני לא יודע מה קרה לא לחצתי עליו לא כלום
סמתי אותו בטרריום מהר הפה עדיין סגור עקום פתאום אני שם לב שעין אחת שלו מאוד מאוד עכורה ומלוכלכת ו לא יודע כיאילו עכורה (העיין השניה צלולה ויפה ) הוא הוציא לשון והלשון לא היתה אדומה כמו שתמיד ומפוצלת בקצה אלא כיאילו לא מפוצלת בקצה ובצבע ורוד דהויי כמעת לבן
הוא לא זז פתאום והתחיל לנשום בכבדות נשימות גדולות מנפח תגוף ומוריד שוב מנפח שוב מוריד
סמתי אותו לשתות בקערת מיים הוא שתה ושתה ושתה ושתה ושתה המון ואז הוצאתי אותו
וסמתי אותו שוב במיים והוא שוב תשתה ושתה ואז הפה סוף סוף נסגר לו טוב והוא התחיל להוציא לשון יותר טוב כול 10 ששניות ...
טוב הנחתי אותו הוא לא יכלל לאחוז בי השרירים שלו כיאילו הוא חלש חלש
לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
הוא כבר מת ]=
אם זו בעייה עצבית למה הוא שתה כ'כ הרבה ?
ולמה הלשון שלו הייתה לבנה ולא מפוצלת מוזר מאוד מה שקרה באותו הלילה
חבל על מני שלי ]=
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
לאור העובדה שהוא שתה בטירוף, אני מנחש שזו הייתה בעיה של נוזלים(מה שמסביר למה הלשון לא הייתה לחה מספיק כדי להתפצל, למשל). ייתכן שזה היה מעט מדי מאוחר מדי.
הפיתולים האלה בידיים ייתכן שהיו פיתולי גסיסה(זה קורה, לצערי, לקראת הסוף).

שוב, בלי נתיחה לאחר המוות אין כול כך דרך לקבוע.

ממליץ לחטא את הטרריום עם המון אקונומיקה ולשים בשמש לכמה ימים.
אבל אם כבר למה הוא לא שתה היה לו קערת מיים נגישה וטובה
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
לא יודע איך הטרריום מסודר... עובדתית, היו חסרים נוזלים. באמת מוזר שהוא לא שתה בכוחות עצמו וסביר להניח שיש עוד סיבה שהובילה למצב הנוכחי.
ככה קשה לקבוע.
זה לא מוזר שהוא לא שתה ההתייבשות הייתה משנית לבעייה הנוירולוגית
הוא לא היה מסוגל לשתות עד שהבאת את המים אליו
הסימנים שהיו לו יכלו להיות מהרעלה או זיהום ויראלי או טפילי
בכל מקרה כמו שאורן אמר רק בנתיחה אפשר לדעת את הסיבה
את הטרריום אני אישית הייתי מעיף
האלבום שלי: http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=18375
והסיבובים האלה לא יכולים להיות תגובה לא רצונית של השרירים לקראת מוות? ראיתי את זה קורה כמה פעמים, ואין דיווח על בעיה תנועתית קודמת.
אגב אם זה משנה - הוא ברח והזנב שלו נקטם (רק הקצה ) סמתי פולדין כמה פעמים אבל אולי מזה גם ?
דבר שני ראיתי שעל הקסקסים שלו יש סימנים של סריטות ארוכת אבל לא חדרו רק קצת על הקסקקסים
נראלי בגלל שהזכוכית הייתה קצת שבורה למעלה
בקיצור אני עצוב אבל מה לעשות דרך החיים
בעיה נירולוגית ? - אם אפשר הסברון קטנתון כיאילו מה הוא לא יכול ללכת לשתות ? אני חייב לכחת אותו לשתות מזת אומרת ( אם אני זוכר נכון ראיתי אותו שותה פעם 1 לבד ) אבל רוב הפעמים הייתי מרים אותו ואחרי שעה שם אותו בקערת מיים והוא היה שותה ויוצא
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
בעיה נוירולוגית זו בעיה שמקורה במערכת העצבים. זה עלול להתבטא בכול מיני דרכים, לרוב רואים בעיה בצורת התנועה של הנחש.
לא, זה לא משפיע על היכולת של הנחש לשתות. אי אפשר לאבחן את סיבת המוות לפי המידע שמסרת כאן, נדרשת נתיחה.
יש סיכוי שהתפתח זיהום בשל קטיעת הזנב, ואתה גם אומר שהנחש היה שרוט מזכוכית... משמע שבכול מקרה התנאים בהם הוא היה לא היו אופטימליים כול כך וזה ודאי שלא הוסיף.

תחטא או תשליך את הטרריום כמו שהוצע מעלה, תסיק מסקנות ותמשיך הלאה... אם תחליט לגדל נחש נוסף, רצוי לתקן את תנאי ההחזקה.

שנה טובה ובהצלחה.
אי היכולת שלו לשתות כשיש מים זמינים מצביעה על בעיה מוטורית סביר להניח עצבית יכול להיות שנגרמה
מזיהום או טראומה ,כשנחשים מתים בעוויתות קשה לדעת מה המקור אלא אם הוא ידוע מראש כמו טראומה
כרגע אין לזה משמעות טרריום חדש ונחש חדש
האלבום שלי: http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=18375
לפי מה שהבנתי מצורת הכתב כותב השרשור הוא ילד,
ועד כמה משוננת הזכוכית? יש לכם בבית בעיית עכברים?
ואם זה ילד אז....?

זה לא משנה ילד,מבוגר או קשיש הוא כנראה מתחיל שהיה צריך עזרה, בשביל זה הפורום קיים.... והינה רונן פתחתי חשבון בסנייקס אחרי שנים רבות :)
על הזכוכית סמתי דבק כך שאחרי שראיתי שפעם אחת הוא נסרת ישר סמתי
(וואלה בעיית עכברים יש איך זה קשור ? )
הוא היאה אצלי 4 חודשים בלי מעבר ובלי שום הפרעות חוץ מהקטם של הזנב אחרי שברח
את הארוחה האחרונה הוא פלט ]=
בקיצור היה יהיה
(מה הקשר לעיית העכברים ?? )
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
יש סיכוי שעכבר נכנס לטרריום שלו (god knows how) וניסה לנשנש נחש.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.