אהלן חבר'ה.
בניתי לעצמי כלוב חדש.
הוא ענק והוא מעץ.
יש לי בבית שני שטיחי חימום( מלבנים כאלה בעובי של דף) ולבנת חימום
האם זה טוב בשביל לחמם כלוב מעץ?
אם זה לא טוב אז מה כן טוב<?
תודה.
אבן חימום\כבל חימום...
אני משתמש בכבל חימום זה לדעתי הרבה יותר נוח....
ולמצע הייתי ממליץ על דשא סנטטי
K
Kokopelli
מכיוון שזהו משטח עץ אין לך ברירה אלא לשים גוף חימום פנימי, כאבל, משטח חימום וכדומה- כדי להבטיח בידוד אני ממליץ ללכת כן על משטח של דשא סנטטי כדי להיות בטוח ב100% שאין מגע ישיר בין גוף החימום לנחש- אתה יכול לשים על הדשא אספן אם ממש בא לך.
הייתי גם חושב בחיוב לשים חתיכת פלסטיק או משהו כזה מתחת לגוף החימום כדי למנוע מגע ישיר בין העץ לגוף החימום-למנוע מצב של שריפה חס וחלילה אם גוף החימום מקצר או מתחמם יתר על מידה כי התקלקל- כול חומר מבודד יתאים.
אם אתה מדבר על שטיחון חימום של אקזוטרה
אז אין בעייה לשים אותו ישירות על העץ, אצלי אני שם על העץ.....אבל תיזהר שאין איזה בעיות בכבל....של החימום, חוטים בולטים....בלאי שעלול להוביל לקצר או ניצוץ שעלול להצית אש....
אבל ממליץ לך לצבוע את הטרריום בצבע לקה(לעץ) שיהיה חלק בפנים, קל לניקויי...... והעץ גם לא יספוג נוזלים....
ואם יש לך לבנה.....אפשר לעשות גם משהו שעשיתי כדיי שלא יהיה מגע בין הגוף חימום ישירות בעץ......שמתי בלטות או פלטות של קרמיקה בתור מצע....ריצפתי כזה
נ.ב
פעם הבאה שאתה מעלה תמונה תקטין אותה כדיי שנבין מה הולך......
אני הקטנתי לך תתמונה.....
והאם נעזרת ברעיון המסילות מעץ כמו שכתבתי במאמר שלי על בניית טרריום לזוחלים?
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
Ben-Kאם אתה מדבר על שטיחון חימום של אקזוטרה
אז אין בעייה לשים אותו ישירות על העץ, אצלי אני שם על העץ.....אבל תיזהר שאין איזה בעיות בכבל....של החימום, חוטים בולטים....בלאי שעלול להוביל לקצר או ניצוץ שעלול להצית אש....
אבל ממליץ לך לצבוע את הטרריום בצבע לקה(לעץ) שיהיה חלק בפנים, קל לניקויי...... והעץ גם לא יספוג נוזלים....
ואם יש לך לבנה.....אפשר לעשות גם משהו שעשיתי כדיי שלא יהיה מגע בין הגוף חימום ישירות בעץ......שמתי בלטות או פלטות של קרמיקה בתור מצע....ריצפתי כזה
נ.ב
כן השתמשתי ברעיון שלך
סבא שלי נגר אז הוא עזר לי עם זה.
Ben-Kאם אתה מדבר על שטיחון חימום של אקזוטרה
נ.ב
כן השתמשתי ברעיון שלך
סבא שלי נגר אז הוא עזר לי עם זה.
אני שמח ומאחל לנחש שלך אושר בטרריום שלו 😈
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
יש לי קונסטריקטור זכר בן 9 חודשים ( 110 ס"מ), אוכל חולדות בוגרות.
ולפני חודש קניתי נקבה בת חודשיים וחצי.
בינתיים בכמה חודשים הקרובים ( 3-4) אני אגדל שם רק את הזכר ואתן לנקבה לגדול.
כשהיא תגיע לגודל אופטימלי אני רוצה לצרף אותה אליו, אני עדיין לא בטוח שאני אעשה את זה.
אלבום:
J
jkm
Niro
jkmאחי יצא יפה...מה אתה הולך לגדל בפנים?
כשהיא תגיע לגודל אופטימלי אני רוצה לצרף אותה אליו, אני עדיין לא בטוח שאני אעשה את זה.
אם ישך טרריום פנוי אז עדיף לגדל כל נחש בטרריום נפרד..יותר בריא לנחש :wink:
אם ישך טרריום פנוי אז עדיף לגדל כל נחש בטרריום נפרד..יותר בריא לנחש :wink:
בעיקרון יש לי את הטרריום שהנחש היה בו לפני שהעברתי אותו.
זה טרריום חצי מטר על 39 ס"מ עובי.
אני ממש ממש ממש רוצה שהם יהיו ביחד, אבל לפני מה שהרבה אנשים אומרים לי- אני כנראה אוותר על זה :(