אנולה ירוקה או כוח עצים

מה יותר עדיף ליקנות כוח עצים שחור או אנולה ירוקה?

one life one chance
דניס זה כמו לשאול אם עדיף לנהוג על פורד פיאסטה או על טנק מרכבה 4.... אין שום קשר בין שני בעלי החיים האלה למעט העובדה ששניהם נופלים תחת הקטגוריה של לטאות.

כוח עצים שחור לא זמין לרכישה בשוטף, והוא עולה כמה אלפיות טובות- צריך לדעת מה עושים כדי לגדל אותו בהצלחה.
אנולה ירוקה זמינה בשוטף, משמעותית זולה יותר, ושפויה למגדל מתחיל.

אי אפשר לעשות השוואה נורמאלית בין בעלי חיים כאלה... אני מקבל רושם שאתה קצת לא סגור על עצמך, קודם חיפשת לגדל תנין, עכשיו משווה בין שני אלה כאילו מדובר באופציות שוות ערך וזמינות...

גש למגדלים שיש ברשותם לטאות שונות ותחליט על פי ניסיון בשטח.
אם אתה חדש בתחום תירד מהקטע של הכוח..
אנולות זה יותר לטאה ליופי,אז זה כבר תלוי מה אתה מחפש בלטאה.
אם אתה יותר בקטע של להחזיק את הלטאה מתי שבאלך אז לך על שממית מנומרת הכי מומלץ למגדל המתחיל,רגוע,קלה לגידול,וניתנת להחזקה.
שניכם צודקים ברמות
למרות שאין בעיה לפי דעתי אם אנולה ירוקה אך אתה חיב לדעת שהיא כן צריכה לחות גבוהה מאוד לכן תצטרך טרריום מקצועי ולא אקווריום משומש, וחוץ מזה אתה לא רוצה כוח להתחלה זה מסובך ויקר.
אך דעתי האישית היא שאתה צריך שממית מנומרת, היא הלטאה הכי "פושטית" ומאוד אינטרקטיבית, חוץ מזה לא צריכה טרריום גדול ויש המון למכירה.

(את כול מה שאני אומר אני אומר מנסיון שלי אישי ושל חברי המגדלים)
בסופ קניתי אנולה אני לא מגדל מתחיל יש לי איגאואנה 3 טרנטולות וצב סודני היה לי קבוצה של 4 שממיות גורגויל וקבוצה של 4 שממיות קרסטד אבל בכל מיקרה תודה

one life one chance
דניסבסופ קניתי אנולה אני לא מגדל מתחיל יש לי איגאואנה 3 טרנטולות וצב סודני היה לי קבוצה של 4 שממיות גורגויל וקבוצה של 4 שממיות קרסטד אבל בכל מיקרה תודה
וואו זה הרבה!

ד"א איפה קנתה אנולה? אני חיפשתי אחת איזה חודש ולא מצאתי
דניס, אין בעיה שאתה מגדל הרבה- אבל השאלות שלך מנוסחות באופן כזה שפשוט משאיר רושם לא טוב.
אתה ודאי מבין את ההבדל בין כוח לבין אנולה... אלה לא שני בעלי חיים שבאמת אפשר ולעניין להשוות ביניהם, קטגוריות שונות לחלוטין.
בהצלחה עם האנולה.