גודל לקראת זיווג

שלום, יש לי כרכן זכר יליד 2010 בגודל 70 ס"מ ודי דק.(היה עושה בעיות באוכל בחצי שנה הראשונים לחייו)
השאלה היא האם נחש בגודל סופי של מטר בערך יתפתח מינית עד הסוף בגיל 3-4 שנים או שהגודל שלו ישפיע גם על היתפתחות פנימית והוא לא יוכל להיזדווג?
תודה מראש לכל העונים! :)
בדכ בזכרים זו לא בעיה. אפילו כבר ראיתי אצל חבר לתחום זכר של 80 ס"מ שהיה פורה במיוחד.. לטעמי לא רצוי לנסות עד שיגיע לגודל מטר או שלוש שנים- מה שיגיע קודם.. זה פשוט כדי לא לעצור את הגדילה שהוא עוד יכול להשיג..
שיקול נוסף לעניין - ידוע שגם בעיות אכילה כאלו הן גנטיות בהרבה מקרים. את באמת רוצה לקבל ממנו צאצאים שעלולים להפגין את אותן בעיות אכילה? אחד כזה זה סיוט קטן.. אחוז גבוה שלהם נראית לי באופן אישי כמו משימת התאבדות. זאת נוסף להשפעה השלילית על "מאגר הגנים" בארץ שיכולה להיות כשיתחילו להרבות גם אותם. אני עושה מאמץ מודע להימנע מריבוי של כאלו שעשו בעיות עם אוכל לתקופה ארוכה כבייביס. בטח ובטח כשמדובר בזכר.
אסף מורןבדכ בזכרים זו לא בעיה. אפילו כבר ראיתי אצל חבר לתחום זכר של 80 ס"מ שהיה פורה במיוחד.. לטעמי לא רצוי לנסות עד שיגיע לגודל מטר או שלוש שנים- מה שיגיע קודם.. זה פשוט כדי לא לעצור את הגדילה שהוא עוד יכול להשיג..
שיקול נוסף לעניין - ידוע שגם בעיות אכילה כאלו הן גנטיות בהרבה מקרים. את באמת רוצה לקבל ממנו צאצאים שעלולים להפגין את אותן בעיות אכילה? אחד כזה זה סיוט קטן.. אחוז גבוה שלהם נראית לי באופן אישי כמו משימת התאבדות. זאת נוסף להשפעה השלילית על "מאגר הגנים" בארץ שיכולה להיות כשיתחילו להרבות גם אותם. אני עושה מאמץ מודע להימנע מריבוי של כאלו שעשו בעיות עם אוכל לתקופה ארוכה כבייביס. בטח ובטח כשמדובר בזכר.
הכרכן מריבוי של מייקי והוא היחיד עם בעיות אכילה מתוך הבקיעה. האם זה באמת מצביע על משהו גנטי או שהוא סתם "מתמניאק" לי?
הנקבה המיועדת לזיווג אוכלת בלי סוף ובאמת כמעט שלא פיספסה ארוחה. האם זה יכול לחפות על האופי של הזכר?
שאלות טובות, אבל אין לי איך להציע תשובות חותכות וודאיות.. יכול להיות שזה באמת לא גנטי אצלו, אבל גם יכול להיות שכן- אפילו אם הוא היחידי בבקיעה עם הנטייה הזו. גם אם תחליטי בסוף לזווג אותו, תפקחי עיניים ובדקי את אחוז הצאצאים הבעייתיים.