טרריום חדש

ככה קניתי טרריום 50*40*50 בערך ואני מחלק אותו לשתיים (עם מחיצה) והתחתי שלו עם מעיין חצץ של אקווריומים אני יודע שזה לא טוב אבל אני לא מאכיל אותם בקופסה קטנה אז אין בעיה והבנתי שאפשר גם לשים להם על מעיין צלחת לאכול כדי שהאבנים לא ידבקו... והוספתי קערית מים עם אבן באמצע (אבן מחוטטת כמובן) כדי שלא יטבעו (הקערה דיי גדולה) והוספתי שתיי חתיכות עץ (בלי איזורים מחודדים מידי) שגם אותם חיטיתי בכח שהאשרתי אותם במים רותחים עם חומר ניקוי. רציתי לדעת אם זה מספיק מחר אני קונה להם משטח חימום ויש להם כבר מד טמפרטורה ואיזה מיסתור לשים להם? שמתי להם לבינתיים גליל נייר טאולט הם ישנים בו זה מספיק?

ולישור הקו מדובר בשתי כרכני תירס בייביס

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
לא כדי לגדל את הנחשים באותו טרריום מכמה סיבות כגון:סרטס,מחלות
הם יגררו את המזון מחוץ לצלחת ואז החצץ יכול להדבק לעכבר
לא צריך לשים במים אבן הם לא יטבעו
גם צריך לשים להם מסתור בצד חם ובצד קר
ואם הם זכר ונקבה אז כשהם יהיו בני 1.5 יכול להיות הריון שיגרום לנקבה למוות
כן אני מכיר את הטיעונים האה ואני מתכוון באמת להפריד אותםולדאוג ללשניהם לתנאים טובים השאלה עם מסתור של גליל נייר יספיק? ואני באמת יאכיל אותם מחוץ לקופסה או יכסה להם את האבנים לפני בנייר סופג... שיהיה כמה שפחות מגע לאחר האוכל... ואני חייב לשים אבן אחרת הם באמת יטבעו שמתי בהתחלה בלי אבל וכמעט טבע לי הנחש הוא החליק כל הזמן ולא הצליח לצאת... והעץ ששמתי זה בסדר? חיטיתי אותו עם מים רותחים וסבון (השרתי)

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
קח כלי פלסטיק וגזור אותו בגובה המתאים. כשיגדלו, תוכל להחליף לכלי שברשותך.. כרגע- אבן או לא, זה לא מתאים..
אסף מורןקח כלי פלסטיק וגזור אותו בגובה המתאים. כשיגדלו, תוכל להחליף לכלי שברשותך.. כרגע- אבן או לא, זה לא מתאים..
לא הבנתי אתה יכול להסביר את עצמך?

^^ א.ה. אורן הראל^^
אני מתכוון לכלי המים. אין מה לשים אבנים.. צריך לתת כלי בגובה מתאים שייתן לנחש אפשרות להכנס ולצאת בקלות וללא סטרס מיותר.
אה אוקי אני יסדר את זה

^^ א.ה. אורן הראל^^