חדש בעסק

שלום יש לי שתי כרכנים זכר ונקבה סנאו... עכשיו הם אכלו יום חמישי אצל המוכר וניסיתי להאכיל אותם אתמול (בולדות קפואות כמובן הפשרתי אותם קודם) אבל משום מה הם לא אכלו אחרי כל הלילה זרקתי את הולדות והיום בדקתי וועשיתי כמו שראיתי בסרטון אחד אחרי שחיממתי ולדה חדשה פצעתי אותה ונערתי אותה ליד הנחשים ורק הנקבה אכלה (כמובן הם הואכלו בניפרד) אבל הזכר לא נוגע באוכל בכלל לא יודע למה יכול להיות בגלל שהוא לא רגיל לטרריום החדש שלהם (זה היה כתוב איפה שהוא) וגם עוד משהו שמאפיין אותו עד עכשיו הוא כל הזמן בתזוזה הוא כאילו רגיל לידיים שלי פחות או יותר אבל הוא לא אוכל בכלל אפילו לא נןשך כמו שהנקבה עשתה מה לעשות ומה זה אומר?!?

לבנתיים אני מתכוון לנסות להאכיל אותו יום ראשון שיהיה סיכוי גבוה שאוכל (נשארה לי ולדה אחת)

ועוד משהו מישהו מכיר חנות למוצרים של נחשים גוף חימום אוכל וכו? כאילו זולה במיוחד אתר או משהו

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
תן לזכר זמן,אתה עושה מה שצריך בסוף הוא יאכל.בנתיים תניח לו ,אולי הוא בסטרס ולכן לא מתעניין.נסה שוב בעוד חמש עד עשר ימים.
לגבי חנות ציוד,יובל אוסמן בכפר סבא. אבל בענייני נחשים בארץ זול לא קיים...(אני לפחות לא מקירה)
בהצלחה!
אחלה ותודה

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^