המלצת השבוע: האלבום של אילנה בר רשי

עמוד 1 מתוך 3

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

מידע
אינך מורשה לגשת לממשק ניהול הפורום

זה מה שזה כותב כשנכנסים..
עכשיו זה עובד

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

שלום לכולכם :) בסך הכל אתמול נרשמתי לאתר וכבר אתה ככה מפרסם אותי? חחח תודה בן.
ד"א בקרוב יהיו עוד תמונות חדשות שצולמו אתמול, התמונות שיש באלבום עכשיו די ישנות.
תודה שוב, ויש לך אתר ופורום ממש אחלה! 😛
תמונות יפות ברוכה הבאה לאתר:))
רגע הולד דיס !
מה למה יש לך אוסמברה על היד?
איך היא הגיע לשם?

זה אוסף שלך כולו?
אילנה אוסף מדהים יש לך!!!
ברוך הבא לפורום הכי שוסני שקיים בתחום :D !!
כרגיל הבואה הזכר שלך מדהים!. אחד היפים שראיתי.
ואוסף מדהים. אני חולה על מילקים.
לאלבום שלי
תודה תודה על המחמאות.. 😎 :D 😳
הקטע עם האוסמברה... (אולי זו היתה טעות להעלות את התמונה הזו - אני לא רוצה שמישהו יקבל מזה רעיונות כלשהן).. איכשהו כשפתחתי את הטרריום שלה היא הצליחה לחמוק החוצה ורפלקס הראשון שלי היה להעיף אותה חזרה עם היד.. כי היא ממש רצה.. זה ממש היה טפשי מצדי :? אבל היא היתה על היד שלי והיה איתי ידיד אז אמרתי לו שאם כבר ההזדמנות שיתפוס את התמונה :o
"זה אוסף שלך כולו?"
כן, מלבד מספר פריטים שכתבתי "(לא בבעלותי)" וכמובן מלבד הזוחלים הארצישראליים, יש גם מעט תמונות של נחשים שהיו בבעלותי והיום הם כבר לא.
סבבה נגנבתי קצת מהקטע עם האוסמברה... בכל זאת...
אוסף מרשים .
אלבום יפיפהה!
אחלה שותף לניגון יש לך....
ברוכה הבאה.
מתן מגוסברוכה הבאה נגנבתי מהאנקונדה.... 😈 עוד יהיה לי אחד כזה!! חח
קודם כל שיהיה לך פיתון מתכדר.....
אחרי זה בואה
אחרי זה בורמזי

ואז אם תחייה.....תוכל לגדל אנקונדה 😈

תיאור Alt חסר

Ben-K
מתן מגוסברוכה הבאה נגנבתי מהאנקונדה.... 😈 עוד יהיה לי אחד כזה!! חח
קודם כל שיהיה לך פיתון מתכדר.....
אחרי זה בואה
אחרי זה בורמזי

ואז אם תחייה.....תוכל לגדל אנקונדה 😈

הוא שלח לי מקודם הודעה אישית לגביי זה אני חייב לציין התגלגלתי מצחוק חחחחחחחחחחחח
פשוט היה קטע מחנק רציני בהודעה הזאת

מתן תגדל חחחחח
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
חחחחחחחחחחחחח התכוונתי שאני יהיה גדול!! לא עכשיו אני מגדל אחרי הקינג סנייק מתכדר ואז עובר לאנקונדה....רק צריך לשכנע את אמא על המתכדר ואת אבא על האנקונדה 🙄
מה ההבדל בין להרגיל מתכדר לידיים לבין להרגיל אנקונדה לידיים כמו הזאת שיש לה את האלבום כמה זמן לקח לך להרגיל את האנקונדה לידיים?
תפסיק לעשות מעצמך דפוק חבל

אתה מפחד מקינג שעושה קצת פו פו אתה רוצה אנקונדה?
ואין לך מקום למתכדר אתה עוד חושב על זה בכלל?

כאילו למה אתה עושה מעצמך דפוק
גם קוברה בתמונה נראית שלווה זה שאתה שולח לי בפרטי הוא ניראה לא מאיים כרגיל אחת מהתאוריות שלך איפה snakeman שינפץ גם את זאת
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<