אוקי בשעה טובה קניתי היום פיתון מתכדר ( נחש ראשון ) זכר בן 3 שבועות.
תבדקו שעשיתי הכל בסדר ותגידו מה ניתן לשפר בבקשה.
אז ככה:
בדקתי את הנחש ואת אחיו והוא היה נראה לי גם בריא גם סקרן וגם היה מאוד נינוח על הידיים כולל שנגעתי לו בראש אחרי כמה דקות. הוא היה אחרי נשל ואורכו הוא בערך 40 סמ׳.
הוא היה בכלי חומוס גדול ולכן קניתי לו:
* טרריומים בגודל של 60 על 40 של חברת boyu. הטרריום הוא מזכוכית ומפלסטיק. החלק העליון של הטרריום הוא מסגרת פלסטיק עם רשת.
* קניתי כלי מים גדול ומכסה של אקסוטרה.
* קניתי ענף גמיש של אקסוטרה וחיזקתי אותו עם חוטי ברזל לדפנות הטרריום שיהיה לו על מה לטפס.
* קניתי מצע אספן.
לא קניתי- כבל לחימום כי במקום המליצו לי לא לקנות בקיץ ולדאוג לחימום רק בחורף.
על פי מד הטמפרטורה בחדר הטמפרטורה נעה במהלך היום בין 33 ביום ל24 בלילה.
האם עשיתי טעות שלא קניתי חימום?
הכנתי את הטרריום עם המצע והכל. התקנתי מד טמפרטורה דיגיטלי עם חוט כזה והוא מראה עכשיו 27 מעלות ( נכון לשעה 18:30 ).
המכסה רשת העליון כנראה יוצר בסין כי התופסני סגירה שלו מצוקמקים ואני מפחד שהוא יברח. חיזקתי עם אזיקונים.
הנחתי את הנחש בתוך הטרריום עם הכלי שבו הא הגיע בכדי שיצא בזמנו החופשי. מרגע שהוא יצא מהכלי שלו והתחיל להסתובב בטרריום החדש ועד עכשיו הוא בעיקר זוחל על הדפנות ומנסה לראות אם הוא יכול לברוח. הוא לא נראה שקט. האם נורמלי?
מה אתם אומרים הכל קשורה?
האם ישנם המלצות למגדל המתחיל?
תבדקו שעשיתי הכל בסדר ותגידו מה ניתן לשפר בבקשה.
אז ככה:
בדקתי את הנחש ואת אחיו והוא היה נראה לי גם בריא גם סקרן וגם היה מאוד נינוח על הידיים כולל שנגעתי לו בראש אחרי כמה דקות. הוא היה אחרי נשל ואורכו הוא בערך 40 סמ׳.
הוא היה בכלי חומוס גדול ולכן קניתי לו:
* טרריומים בגודל של 60 על 40 של חברת boyu. הטרריום הוא מזכוכית ומפלסטיק. החלק העליון של הטרריום הוא מסגרת פלסטיק עם רשת.
* קניתי כלי מים גדול ומכסה של אקסוטרה.
* קניתי ענף גמיש של אקסוטרה וחיזקתי אותו עם חוטי ברזל לדפנות הטרריום שיהיה לו על מה לטפס.
* קניתי מצע אספן.
לא קניתי- כבל לחימום כי במקום המליצו לי לא לקנות בקיץ ולדאוג לחימום רק בחורף.
על פי מד הטמפרטורה בחדר הטמפרטורה נעה במהלך היום בין 33 ביום ל24 בלילה.
האם עשיתי טעות שלא קניתי חימום?
הכנתי את הטרריום עם המצע והכל. התקנתי מד טמפרטורה דיגיטלי עם חוט כזה והוא מראה עכשיו 27 מעלות ( נכון לשעה 18:30 ).
המכסה רשת העליון כנראה יוצר בסין כי התופסני סגירה שלו מצוקמקים ואני מפחד שהוא יברח. חיזקתי עם אזיקונים.
הנחתי את הנחש בתוך הטרריום עם הכלי שבו הא הגיע בכדי שיצא בזמנו החופשי. מרגע שהוא יצא מהכלי שלו והתחיל להסתובב בטרריום החדש ועד עכשיו הוא בעיקר זוחל על הדפנות ומנסה לראות אם הוא יכול לברוח. הוא לא נראה שקט. האם נורמלי?
מה אתם אומרים הכל קשורה?
האם ישנם המלצות למגדל המתחיל?