איגואנה משוטטת

שלום לכולם,

ליד העבודה שלי יש חנות חיות ואני מיודד עם המוכרת.
היא סיפרה לי בערך לפני שלושה שבועות שראו איגואנה ירוקה באורך של שלושה מטרים בערך רצה בחניון ליד העבודה - האיגואנה לא שייכת לחנות וכנראה ברחה למגדל.

היום היא סיפרה לי שמידיי פעם ופעם עוברי אורח מספרים לה שהם נתקלים באיגואנה.
אשמח לתת פרטים מדוייקים ואף לעזור בלכידתה לאדם שיכול לגדל אותה בתנאים נורמטיביים ולשמור עליה טוב יותר מהבעלים הקודמים.

עפ"י הידע שלי וממה שקראתי באתר, איגואנה דורשת תנאים מאד ספציפיים (ולמרבית ההפתעה היא שורדת כבר 3 שבועות בקיץ הישראלי) אני בטוח שבשל התנאים הלקויים שהיא מצויה בהם מצבה הבריאותי מעורער, אך אני עדיין מקווה שאפשר יהיה לעזור לה במידה וילכדו אותה.

אשמח לתגבותיכם ודעותכם.
בקיץ הישראלי אין ספק שהיא תחיה בשמחה, זה החורף שמחסל אותן (אלא אם הן מוצאות מקום מחסה חמים).

בזכרון הייתה איגואנה אדומה ששוטטה שנים, כולם הכירו אותה, אפילו כיכבה כמה פעמים בעיתון המקומי ואני לא הבנתי איפה היא שורדת את החורף, רק כאשר תפסנו אותה הבנו את העניין, היא גרה בחצר של בית פרטי עם בוסטן עצי פרי אקזוטים.

בצד החצר היה חדרון עם מנוע דיזל קטן שהיה אחראי על ההסקה המרכזית בבית.

כל החורף היא ישנה בביתן, בימים יפים הייתה יוצאת ומנשנשת פירות אקזוטיים, אשכרה כאב לי הלב לתפוס אותה ולגזול לה את "חלקת אלוהים הקטנה" שלה.

אבל מאחר ומדובר במין לא מקומי לא הייתה ברירה, היא נתפסה ועברה לכלוב חצר גדול שם מארחת לחברה עד היום לאיגואנה האדומה שלנו.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp