פינק סלומון חדשה

שלום ביום חמישי קניתי פינק סלומון ואני לא יודע מתי לאכיל אותה? היום יום ראשון נתתי לה זחל קמח מת בבוקר והיא לא אוכלת אותו
תודה לכל העונים
דבר ראשון טרנטולה לא רעבה כל הזמן דבר שני יכול ליהיות שלוקח לה זמן להיתרגל לבית החדש וגם יכול ליהיות שהיא בpremolt
זה לא רק חיה זה גם מדע! // amirt//

שווה ליראות:https://www.youtube.com/user/Jon3800?feature=watch
בגדול הפינקים לפחות שלי והיא בייבי אוכלת פעם או פעמים ביום זחלי קמח מהסוג הקטן.
אם היא לא אוכלת יש סיכוי טוב שהיא לפני נשל או שבאמת עדיין לא הסתגלה למקום.
יש לך תמונה שלה? ככה יהיה יותר קל להבין את המצב שבו היא נמצאת...
מגדל טרנטולות בדימוס.
אחלה של עזרה נתתם לו חבר'ה !

תקשיב , קצת טיפים.. שטרנטולות לא אוכלת זה או בגלל שהמצע שלה רטוב מידי ולא לח, או שאין אוורור טוב והלחות נאספת , או בגלל שהמקום גדול לה מידי ומסטרס (נגרם לרוב מהתעסקות יתר).

לגבי האכלה אני דווקא ממליץ להאכיל כמה שאפשר, וכן טרנטולה תמיד תהיה רעבה.. אך לפעמים צריכה מנוחה מאכילה וזקוקה לזמן לנקות את הכליצרות.. אני אישית ממליץ להאכיל את הטרנטולה 4 או חמש פעמים בשבוע עד שהיא מגיעה לגודל של 5 סמ' ורק אז להאכיל פעם בשבוע או אפילו פעמיים, כמו כן טרנטולה יכולה לשרוד די הרבה זמן בלי אוכל כל עוד בטנה לא הצטמקה עד מאוד.. במידה והטרנטולה לא אוכלת יש לבדוק את הלחות והטמפרטורה, יש לוודא שאין אור שמש ישירה על הכלי שלה או תאורת חדר שגם כן מציקה להם... יש טרנטולות שפחות רגישות לתאורת חדר ויש כאלה שיותר.

הדרך לבדוק עם הטרנטולה ב Pre - molt הינה בדיקה פשוטה והסתכלות על בטנה של הטרנטולה, במידה ובטנה השחירה כליל זהו סימן מובהק לכך שהטרנטולה נכנסה לתקופת התנשלות, רוב תקופות ההתנשלות נמשכות בין יומיים אצל צעירים ועד 11 אצל מתבגרים .. כמו כן הפינק סלומון שלי היה בתקופת נשל כחודשיים עד שהתנשל.

שיהיה חופש נעים!
היא אכלה תיקן ותודה לכולם על התשובות מאוד עזרתם לי