טיפה תמונות..

התמונות כאן צולמו ע"י יוסי גיא. תודה רבה יוסי!
וכן.. יש לי גורת שלטי חדשה!!
IMG_6553.jpgIMG_6415.jpgIMG_6640.JPGIMG_6648.JPGIMG_6660.JPGIMG_6672.JPGIMG_6687.JPGIMG_6691.JPGIMG_6705.JPGIMG_6690.JPG
אילון- כן, הוא יודע לצלם. אני גם מאוד מרוצה מהתמונות..
ואורן- תודה.. היא אכן מתוקונת אמיתית.
תמונות חזקות!

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

איזה כלבה מתוקה !
מאיפה אני יכול להביא אחת כזאת ?
תמונות מדהימות! במיוחד הדינוזאור הקטן ;) (טגו)
וכלבים חמודים ברמות!
תודה לכולם.. והכלב הבוגר זה ג'ימי שלי.. והוא זכר.. הגורה הקטנה כבר הספיקה לגדול טיפה..
רק ככה כצ'ופר-נצרף גם תמונה של העקרבישים המוזרים שלי.. בזמן שצילמתי אותם בפנים, אחד החליט לטפס לי על היד..
100_1646.JPG100_1639.JPG100_1678.JPG100_1534.JPG
טוב יש לך עוד זמן לשלוח משהו לתחרות

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!