זאת ההודעה הראשונה שלי באתר :) 😁
טוב אז ככה-אני רוצה כרכן תירס לבר מצווה שלי שתהיה עוד כמה חודשים, אז אני כבר עכשיו בודק מחירים ופרטים על ציוד כדי לתת הכל ביחד להורים.
יש לי כמה שאלות:
1. ראיתי בebay טרמוסטט סיני, ואני לא יודע אם זה מה שצריך לכרכן ואם הוא לא יכול לפגוע בו כי זה סיני 😲
זה הטרמוסטטhttp://www.ebay.com/itm/Reptile-Snake-Lizard-Incubator-Heat-Pad-Mat-Lamp-Aquarium-Tank-Thermostat-bgd-/180922239065?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1fce4859
האם אפשר להשתמש בו? הוא לא יהרוג את הנחש עם איזה קצר או משו?
2. בקשר למצע-אפשר להשתמש בנסורת של אוגרים? יש איזשהו מצע מומלץ במיוחד?
3. את פלטת החימום (20W) מניחים בתוך הטרריום או בחוץ? אם יש קלקר בתחתית זה לא יבודד את החום?
4. הטרריום צריך להיות מואר ע"י מנורה או שמספיק אור מהחלון?
5. אפשר להשתמש בחצי קוקוס בתור מחבוא? צריך לחטא אותו לפני זה?
6. אפשר לשים בטרריום כל מיני ענפים של עצים שמצאתי בחוץ?
7. כל הגוף של הנחש צריך להיכנס לתוך הכלי שתייה? כלי שתייה כזה עולה 100 שקל בערך ולדעתי זה בזבוז כסף על חתיכת אבן. פעם גידלתי צ'ינצ'ילות ונשארה לי הקערת אוכל שלהם (קערת אוכל לכלבים קטנים) אפשר להשתמש בה בתוך כלי שתייה?
זהו.
מצטער על החפירה חחחח ותודה מראש לעוזרים
שון
טוב אז ככה-אני רוצה כרכן תירס לבר מצווה שלי שתהיה עוד כמה חודשים, אז אני כבר עכשיו בודק מחירים ופרטים על ציוד כדי לתת הכל ביחד להורים.
יש לי כמה שאלות:
1. ראיתי בebay טרמוסטט סיני, ואני לא יודע אם זה מה שצריך לכרכן ואם הוא לא יכול לפגוע בו כי זה סיני 😲
זה הטרמוסטטhttp://www.ebay.com/itm/Reptile-Snake-Lizard-Incubator-Heat-Pad-Mat-Lamp-Aquarium-Tank-Thermostat-bgd-/180922239065?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1fce4859
האם אפשר להשתמש בו? הוא לא יהרוג את הנחש עם איזה קצר או משו?
2. בקשר למצע-אפשר להשתמש בנסורת של אוגרים? יש איזשהו מצע מומלץ במיוחד?
3. את פלטת החימום (20W) מניחים בתוך הטרריום או בחוץ? אם יש קלקר בתחתית זה לא יבודד את החום?
4. הטרריום צריך להיות מואר ע"י מנורה או שמספיק אור מהחלון?
5. אפשר להשתמש בחצי קוקוס בתור מחבוא? צריך לחטא אותו לפני זה?
6. אפשר לשים בטרריום כל מיני ענפים של עצים שמצאתי בחוץ?
7. כל הגוף של הנחש צריך להיכנס לתוך הכלי שתייה? כלי שתייה כזה עולה 100 שקל בערך ולדעתי זה בזבוז כסף על חתיכת אבן. פעם גידלתי צ'ינצ'ילות ונשארה לי הקערת אוכל שלהם (קערת אוכל לכלבים קטנים) אפשר להשתמש בה בתוך כלי שתייה?
זהו.
מצטער על החפירה חחחח ותודה מראש לעוזרים
שון