בורמזי במצב קריטי

היום הגיע אלי בורמזי ל''שיקום''..הבורמזי שייך לחבר של חבר שלי...למגל שהוא היה אצלו עד עכשיו כנראה אין מושג בגידול מתאים לנחש..
אז זה המצב..
הבורמזי בן כ-10 שנים....(הוא נמצא אצלו מאז שהוא בייבי)
לא אכל כבר שנה שלמה!
אורך כמעט 3 מטר
שוקל כרגע כ-7 קילו בלבד!
סובל מתת תזונה נוראי!
מעט קצף בפה.
העור שלו ממש לך ושמנוני ויש מקומות שהוא ממש נקרע מהגוף(העור)..
הטרריום שהיה לו עד עכשיו גדול עם מים אך ללא חימום(גם בחורף)..
כרגע מרחתי לו פולידין על כל המקומות החשופים בעור..(ממש רואים ורוד של בשר)
והוא נמצא בטרריום עם טמפרטורה של 30 מעלות..
לפי דעתי האישית הנחש הצטנן מעט בחורף האחרון כשלא היה לו חימום ולאט לאט התחילה דלקת בדרכי הנשימה..ומאז המצב רק הדרדר...הוא היה אצל וטרינר והוא יהיה גם בהמשך..אבל חוץ מאנטיביוטיקה וויטמינים מה עוד אפשר לעשות?
האם יש קשר בין העור לזה שהוא לא אכל..מה עוד אפשר לעשות כדי לעזור לו?
לא אכל מה המגדל דפקט ? מזה לא אכל צער בעליי חיים . תאכיל אותו הרבה מסכן
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
הוא לא אכל בגלל מחלה/דלקת כולשהי...זה לא שהמגדל לא רצה לתת לו לאכול...המגדל ניסה לתת לו כל שבוע ארוחה..פשוט הנחש לא היה במצב שהוא מסוגל לאכול
טרריום בלי שום מצע חוץ מנייר עיתון או נייר סופג... שיהיה הכי עדין וסטרילי על הקשקשים.
להגביר את הטמפ' לאיזור ה 30-31 מעלות(לא קשה במזג אוויר הזה).
משטר תרופות שנקבע על ידי וטרינר.
כשנחש חולה, המע' החיסונית יכולה לאט לאט לקרוס בכול החזיתות... יכול להיות שריקבון קשקשים התפתח במקביל לדלקת בדרכי הנשימה... אולי כוויות שהוא לא שם אליהם לב?

אולי שווה לחשוב על עירוי לטובת הזנה, אבל זו החלטה של הוטרינר במקום. מקווה שהמצב הפיך.
הוא חלש...עם רקבון שדיר מחמיר בקשקשים(עקב שלא היה לו מצא כנררה) ..נתנו לו קצת ויטמינים ואנטביוטיקה שאני לא יודע את שמע..אני מקווה שיהיה יותר טוב במהלך השבוע.
אני לא מבין מה הבעיה לקחת אותו להבחנה אצל ויטרינר
אני מבין שהמצב קריטי ולא רואה שום פיתרון חוץ מטיפול במרפאה ויטרינרית.
לפי הטיפול שהוא קיבל הוא לא טופל על ידי וטרינר שמבין בזוחלים
צריך אמבטיות פולידין יום יום לעור
מעט לחזק אותו עם דופאלייט דרך הפה ולהתחיל אנטיביוטיקה וחימום ל 30 מעלות
האלבום שלי: http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=18375
אני לא יודע אצל איזה וטרינר הוא היה ליפני..הוא כבר יומיים באמבטיות פולידין וגם משחות פולידין במקומות המקולפים...והוא על 30 מעלות..כמה דופאלייט להביא לו?..ובאיזה תדירות לתת?
רשמת שכבר יש משטר אנטיביוטיקה וויטמינים- אולי תכתוב אילו, באיזה מינון ובאיזה תדירות, זה רק יעזור להבין.
אני לא רשמתי שהוא היה או נמצא במשטר אנטיביוטיקה...הוא הגיע אליי בסך הכל ליפני שלושה ימים....אני לא יודע מה הוא קיבל ואני גם דיי בטוח שזה לא היה באמת הטיפול הנכון...והמגדל שהוא היה אצלו לא יודע להזריק או לפתוח את הפה ולתת לו..ולהשאיר אותו באישפוז ומעקב במרפאה וטרינרית עולה המון ואני המגדל היחידי שהוא מכיר אז לא נשארו לו ולי הרבה ברירות...
אצלי הוא עדין לא קיבל כלום חוץ מחיטויים...היום אני יביא מהמרכז זוחלים בקצרין את האנטיביוטיקות והויטמינים הדרושים והמומלצים למצבו ולהסתקלות של מגדל מנוסה ממני...
"הוא היה אצל וטרינר והוא יהיה גם בהמשך..אבל חוץ מאנטיביוטיקה וויטמינים מה עוד אפשר לעשות?"
מפה השתמע שהוא כבר טופל ושהוא מקבל תרופות.
אם לא, אז בהול שוטרינר יתערב.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.