שלום... חדש פה צריך עזרה בזיהוי סוג/מין

שלום, קוראים לי חזי ואני די חדש בתחום גידול הטרנטולות.
מאז שהייתי ילד התעניינתי מאוד בעכבישי ענק האלה ולפני כמעט חודשיים החלטתי לרכוש בייבי טרנטולה, בדקתי בכל מיני בתי גידול למיניהם אך בשום מקום לא היה את הסוג שרציתי והמועדף עליי(אדומת ברכיים) ולאחר חיפושים רבים הצליחו להשיג לי באחת מחנויות "פט פויינט".
הטרנטולה בת חודשיים בערך ובנתיים אני מנסה להאכיל אותה בתולעי קמח, היא משום מה לא מרבה לאכול אבל אני שם לב לתהליך הגדילה שלה ואפילו השילה פעמיים.
רציתי לדעת אם ניתן עדיין לדעת אם מדובר באדומת ברכיים כמו שהמוכר אמר כי הטרנטולה עדיין לא קיבלה צבע וזה קצת מדאיג אותי.. ואם ניתן להבחין שמדובר בזכר או נקבה.
תודה רבה!
תמונה מצורפת:
IMG_1937.JPG
זה עדיין טיפה מוקדם, היא נחשבת Sling עדיין.
המלצה ראשונה, לא לרכוש בחנויות... יש מספיק מגדלים פרטיים שמוכרים אותן ואפשר להיות הרבה יותר רגוע שמה שאתה מקבל זה מה שאתה באמת מבקש.

משאיר את זה למי שקצת יותר מנוסה, ניסיתי לגדל... זה שעמם אותי מהר מדי 😛
קטנה מידי.. לדעתי היא נראית כמו B.emilia ולא B.smithi ..

והיא לא מרבה לאכול כי המצע שלה ספוג במים , תחליף לה מצע ותרסס טיפה מים בחצי מהכלי שלה וחצי שני שיהיה יבש.. זאת אחרי הכל טרנטולה מקסיקנית שמגיעה מאזורים מדבריים באזורי הגרראו במקסיקו.. האמת שהיא נראית לפני נשל, אולי בגלל זה היא מסרבת לאכול.

אחרי הנשל כפי שלדעתי אתה יודע תחכה שלוש ימים ואז תאכיל שוב, עם לא אוכלת תמעך לתולעת קמח הקטנה את הראש ותניח אותה על המצע שלו.
לגבי הזיהוי,
איני חושב שמדובר כאן ב- Brachipelma Emilia כי:
1. הן לא נפוצות כאן כ"כ
2. יש ברשותי סלינג של Emilia שגדול מהטרנטולה למעלה בנשל אחד או שניים והן ממש לא נראות אותו הדבר.
3. יש ברשותי גם סלינגים של B. Smithi ושני המינים מציגים כבר מגודל כזה שוני בגוונים ובאחוזי הצבע האדום
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
חשבתי על B.emilia בגלל הרקע האדמדם על ראשה ופתאום באזור העיניים משולש כהה שמגיע למרכז הראש שלה,
לדעתי אצל B.smithi זה שונה, וזה לא משנה נפוץ או לא..
סמית'י בוודאות לפני הנשל הצבע שלהם דוהה לכן זה מזכיר אמיליה.
ועדיין לא ניתן לדעת את המין תחכה עוד כמה נשלים ואז יהיה אפשר לדעת.

אביחי
תודה רבה חברים עזרתם לי מאוד.
אמשיך לעדכן ולעקוב פה בפורום :}