שאלה בקשר לגידול נחש

שלום , ברצוני לגדל נחש בחדרי אך יש אנשים שאמרו לי שנחש בחדר עושה ריח לא טוב , מסריח.

אז השאלה שלי האם באמת אם אני יגדל נחש בחדר יהיה ריח ? אולי מהצואה או שהוא מפריש איזה ריח?

ועוד שאלה קטנה אם תוכלו לעזור בה , אם אכן אגדל נחש יש לי התלבטות בין קינג סנייק , מילק או פיתון מתכדר , על מה אתם הייתם ממליצים?

תודה :wink:
לגבי הריח- אם תנקה באופן סדיר אין לזה ממש השפעה לטעמי, אולי טיפה ריח מרגע שהוא נותן צואה ועד שתנקה, אבל שום דבר דרמטי.
מבחינת הסוגים- כל אלו מתאימים כנחש ראשון (מילקים נוטים להוציא חומר מסריח למדי כשמרימים אותם על היידים, רובם מפסיקים עם זה בסוף..). עניין של טעם..
תודה רבה אסף.
ולמה אתה מתכוון שאנקה באופן סדיר , כל כמה זמן בערך?
כל פעם שהוא מחרבן.. שזה לא הרבה. בד"כ באותה תדירות שבה אתה תאכיל- משתנה בין נחש לנחש ובהתאם לגיל אבל בגדול, פעם בשבוע- שבוע וחצי..
ממליץ על פיתון מתכדר יש לי ..
נחש שמחרבן כל שבועיים והוא ממש נקי ..
תודה רבה אסף ואילון :)

בסביבות איזה מחיר אמור לעלות לי פיתון מתכדר עם טרריום וכל הציוד הדרוש לו? והאם קיימים מופעים אשר עולים יותר מפיתון מתכדר נורמל?
אמור לעלות 700 -1100 למותגים של אקזוטרה או חברות מובילות ..
יש המון מופעים מדהימים ..והמחיר שלהם כמובן גבוהה יותר ..
הפיתון- 550-600 ש"ח לבייבי נורמל. אין סוף למחיר של מופעים ושילובי מופעים. בד"כ מתחילים סביב ה1000 ש"ח לבייבי במופעים הפשוטים ביותר (פסטל למשל..).
טרריום- המגוון עצום- זכוכית, פלסטיק, מותגים או בניות אישיות.. חדש או יד שנייה.. בקיצור-מ200 ועד 1200.. בנוסף תזדקק למצע, מד חום ועכברים להאכלה. אלו יחסית לא יקרים- תחפור טיפה ביד2.. כלי למים- בעיני זה בזבוז כסף להביא כלי יעודי, וזה גם בד"כ נהיה לו קטן מידי מאוד מהר.. תשתמש בכלי פלסטיק..