דבר ראשון קיבלתי בחינם ואמרו לי שהם לא יודעים את הסוג, דבר שני היא נפלה כי העברתי אותה לכלי שלה ..
דבר שלישי אני לא מציק לה..
אני יודע טוב מאוד שאסור להתעסק עם בייבי רק העברתי אותה לכלי שלה .. עכשיו לשאלה .. היא לא זזה הרבה אבל היא לא בצפידת מוות מה לעשות ?
זה לא הגיוני שלמישהו יש בייבי טרנטולה והוא לא יודע את הסוג שלו אפילו.. נראה כמו רגלי אש, איך היא נפלה מספר פעמים ? זאת רק העברת כלי.. אפילו לא שמים את הטרנטולה על היד או צריכים לנגוע בה, מצמידים את הכלי הישן לחדש ועם מקל קטן (לא חד) מדרבנים אותה לצאת לכלי החדש שלה.. וטרנטולה בגודל הזה לא צריכה יותר ממבחנה.. מתי קיבלת אותה ?
תקשיב, תיקח קופסה קטנה.. תשטוף אותה טוב.. תעשה חורים לאורך כל סמ' חור קטן.. תעשה חורים גם במכסה לא גדולים בשביל שהיא לא תברח, תיקח שלוש ניירות סופגים תרסס על כל אחד מהם 3 פעמים מים פושרים ותסדר אותם בקופסה אחד על השני... עכשיו בזהירות תכניס לשם את הטרנטולה.. ממש בזהירות תצמיד את הכלי שלה לכלי הזה שלא יהיה לה איך ליפול אפילו, ברגע שהיא נכנסת תסגור את המכסה ותשים על ממיר חם את הקופסה.. שחצי יהיה בצד חם של הממיר וחצי בצד הקר.
דבר ראשון בקשר לזיהוי לא ניתן לזהות בייבי במיוחד במינים קרקעיים (כמעט כל המינים הקרקעיים דומים בתור בייביס עד לנשל 5).
דבר שני אני ממליץ לך לא להתעסק איתה ולא לגעת בה גרמת לה כבר נזק לפי התיאור שלך.
תעשה מה שניקו אמר אם עד מחר היא לא תזוז בכלל וגם שאתה נוגע בה היא לא מזיזה שום רגל שום כלום כנראה היא שבקה חיים.
חבר׳ה הבחור ביקש עזרה לא תקיפה גם ככה הוא טיפה בלחץ ניקו אין צורך לתקוף בצורה של ״למה אתה מציק לה״ ״איך אתה לא יודע איזה סוג היא״ אלה לכוון את הבחור דבר שני אני הבאתי לו את הטרנטולה לאחר שהגיע אליי מבחור שקיבל אותה מתנה ולא רצה אותה לי אין ידע עניין וכייף מטרנטולות וראיתי שהבחור מחפש טרנטולה לקנייה הצעתי לו אותה בחינם לא היה לי מושג מה הטרנטולה לכן גם כשהוא קיבל אותה הוא לא ידע מה היא בקשר לנפילה תן לה כמה ימים של שקט יכול להיות שהיא פשוט בלחץ והכל ותראה איך היא מגיבה שבת שלום חברים (:
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
חחח לא תוקף, דיברנו על הנושא כבר בטלפון והסברתי לו מה לעשות.
בכללי כל ה"למה אתה מציק לה" זה מסיבה אחת פשוטה, טרנטולה זקוקה לזמן התאקלמות.. יש צורך לחכות לפחות יום לפני שמעבירים טרנטולה לכלי חדש או מתעסקים איתה.. לפעם הבאה הוא ידע מה לעשות, קורה שמאבדים טרנטולה..תמיד אפשר להביא חדשה לאחר מכן.