עזרה טרנטולה מדממת

טוב,אדומת ברכיים,בת שנתיים,אכלה לפני שבוע,התנשלה לפני שלושה חודשים בערך,שישה סנטימטרים,לפני חודש נפלה בזמן נקיון הטרריום,הרגל נשברה,יצא הרבה דם מהרגל ומהתחת,שרדה,ועכשיו שמתי לה מקק שפתח לה את הפצע.היא עכשיו לא מפסיקה בכלל לדמם,לעומת פעם שעברה... שמתי אותה בכלי עם גופיה קרועה,מקופלת ומאוד לחה.אמרו לי לעשות את זה יש עוד משהו שאני יכול לעשות?
מגדל:
אדומת ברכיים,מקורזלת,פינק סלמון ברזילאית,פרוונית,זחלי זופובס ותיקנים אפריקאים.
יש לי 150 ליטרים של כבול נקי מחו"ל,מי שרוצה כמה ליטרים בתמורה לקופסאת סיגריות(P:),שישלח לי הודעה בפרטי.
לטרנטולות אמור להיות מנגנון שמונע מהם את הדימום אז אם זה לא עבד כנראה שהפצע ממש רציני...
ממליץ לך לשים אותה בתוך קופסא עם נייר סופג לך לעשות בקופסא 10 חורים (כדי שהלחות תשאר) ולשם אותה במקום חשוך וחמים לדוגמא ארון או משהו.לבדוק אם הפצע הפסיק לדמם כל שעה ולקוות לטוב.

בהצלחה
אביחי
אז זהו שהיה לה את זה,והמקק פתח לה אותו... בגלל זה היא דיממה...מלא.עכשיו שוב יש לה נקודה שחורה,כמו קודם,שזה כאילו דם יבש... מה עכשיו?להחזיר אותה לטרריום?לחכות עד הנשל?לנסות להביא לה. אוכל?
מגדל:
יש לי 150 ליטרים של כבול נקי מחו"ל,מי שרוצה כמה ליטרים בתמורה לקופסאת סיגריות(P:),שישלח לי הודעה בפרטי.
ביגלל זה תמיד אומרים לא להשאיר טרף חי לטרנטולות, עקרבים ,נדלים, נחשים ,ולטאות .כי הטרף יכול לפצוע ,ואפילו להרוג את הטורף שאמור לאכול אותו. וגם תמיד תשגיח בהאכלה ,שאני מאכיל את הפינק סלומון שלי ,ואת הלבנת בירכיים אני משגיח שהם באמת אוכלות. ועם הזחל מתחיל להיתחפר ואין תגובה אני מוציא אותו ,ומחזיר אותו לכלי שלו שלא יהייה מצב שהוא יתחפר לה בכלי, ואז הוא יהייה רעב ויתחיל לנגוס בטרנטולה.
אוקיי,אבל מה אני עושה עכשיו? להשאיר אותה בכלי עם הגופיה הלחה המקופלת עד הנשילה? היא לא התנשלה כבר שלושה חודשים. והיא בת שנתיים. בקשר לאוכל,אדומות ברכיים הן לא רעבתניות ע"פ מה שהבנתי אז היא אוכלת פעם בשבועיים חודש אפילו... מרצונה.
אז להשאיר אותה עד הנשל?
מגדל:
פעם ראשונה שאני שומע ששמים גופיה לחה לטרנטולה. מה רע במצבע כבול לח? יותר נוח להם מבחינת נשלים.
בקיצור קופסת חומוס כמו שאביחי אמר, עשר חורים שלוש שכבות של נייר ספוג אחת על השנייה ולדאוג שהן יהיו לחות לא במידה מוגזמת להניח על ממיר חמים ולעזוב אותה בשקט..

למקרה שלא הבנת, הנה סרטון הכנה לזה:
http://www.youtube.com/watch?v=9lAx1z6vKZE
עשיתי כמו שאמרתם לי,היא השחירה את הבטן,מה שאומר שבקרוב היא תתנשל,אבל.נפלה לה הרגל,השבורה.אולי כי היא רגע לפני הנשל,לא יודע למה.... אבל,זה היה צריך לקרות?השבר לא היה מתחילת צמיחת הרגל,אלא למטה מזה,אבל פשוט נתלשה לה כל הרגל. מהמקום שהיא צומחת.זה תקין?
מגדל:
הרגל הייתה שבורה, היא פשוט לא יצאה מהמקום בגלל העור הישן.. ברגע שהיא התקרבה לנשל זה פשוט נקרע והשתחרר, כל מה שתפס את זה כנראה היה העור.. אני חושב שאחרי הנשל הפציעה תתוקן , אבל מצד שני זה נשמע לא הגיוני.. עם עכשיו היא מדממת בטח הפציעה חדרה גם דרך העור החדש, אך יכול להיות שהחומר שהטרנטולה מפרישה שמפריד בין הנשל החדש לישן יגליד את זה, בכל מקרה תדאג ללחות גבוהה מהרגיל שתעזור לה לעבור את הנשל בהצלחה, הקטע זה שכשהם מאבדים דם מאוד מאוד קשה להם להתנשל.. תהליך ההתנשלות גוזל מהם המון אנרגיה.
לגבי הרגל.. היא תגדל בחזרה, אך תיראה קטנה יותר מהשאר.. שלושה נשלים בערך והרגל שלה תהיה פארפקט, מה שבטוח.. ברגע שהטרנטולה נפצעת היא מתנשלת יותר בתקופת זמן קצרה יחסית, עם שלך מתנשלת בדרך כלל פעם בשלושה חודשים היא בטח תתחיל להתנשל פעם בחודשיים..