שאלה האכלה

שלום יש לי כרכן תירס מוטלי בן חודשיים 47 ס''מ
1) מותר להאחיל אותו 1 לשבוע או יותר כי אני רוצה שהוא יהיה גדול ובריא ואין בעייה של וולדות ..
והוא עדיין לא אכל חיי רק קפוא
2) הוא 4 שבועות אצלי ועדיין לא תקף את הוולדה ב 4 האכלות (בנתיים מאכיל כול שבוע ) ^
אני מנסה לשחק עם זה מול הפנים שלו וזה לא עוזר בסוף אני מניך ואז אחרי כמה דקות הוא אוכל מהריצפה
זה בסדר ? תתיחסו לפעמים ^
תודה תודה ושוב תודה [= :D
תמונות וסירטונים אייפון אליעד 084_800x600.jpg
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
1. שוב, הרעיון הוא לגדל באופן הכי מתאים לנחש, לא לך. אז לא, יותר מפעם בשבוע לא מומלץ.
2. שיאכל איך שהוא רוצה לאכול, הכול תקין.
1. כרכן תירס בייבי רצוי להאכיל* בולדה אחת פעם בשבוע...לראות אותו גדל משמעותית יקח לך קצת זמן אבל זה לא אומר שהוא לא יגדל...
2.זה בסדר גמור שהוא אוכל גם בלי לתקוף...אם תרצה תנסה להביא לו וולדה חיה ורוב הסיכויים שהוא ישתמש באינסטינקטים הקדומים שלו ויתקוף אותה..
בהצלחה:)
בן כמה הכרכן ?, ומוש אל תיתמם עכשיו , רתה האכלת את הבייבי של כל שבועיים ולדה לא מתאימה ..ודרך אגב הבייבי שלי תוקף גם מופשרות ,רוב הסיכויים שהוא יתקוף עם תנענע לא הרבה מול הפני ואל תזיז שהוא בא להריח.. בהצלחה בהמשך הגידול (:
Eilon מה אתה רוצה ממוש? משתמש רציני שעונה תשובות לעניין...
ולנושא שלנו...
כמו שכבר נאמר כאן הכרכן שלך בסדר גמור והתנהגותו טבעית לחלוטין...
תודה רבה [= אני מחכה כבר שהוא ייגדל כי הוא עדיין לא גדל ס''מ 1 חחחחחחחח
2) הוולדות הקפואות הם הכי קטנות אני לא מוצא וולדות חיות שמתאימות לגודולו של הנחש
עדיין אני מאכיל אותו בלי ראש והשבוע יום ראשון נחזור להביא לא עם ראש כי הייתה בעיה של פליטה אז וולדות חיות קטנות זה בעיה ..
3) הוא מפחד מהוולדה הוא אפילו לא מנסה לחנוק אני מנסה הכול .. אולי שהוא קצת יגדל ..
תוודה רבהה לתשוובוות ללעזררה תודה !!!!!!!!#!@$@ הלוואי הייתי יכול לעזור ולליתרום גם
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
לא מזמן העלו פה מחקר על גודל והאכלה ונמצא שנחש שיאכל ארוחה גדולה פעם בשבועיים יגדל הרבה יותר מנחש שיאכל כל שבוע בגלל החילוף חומרים אז קח לצומת ליבך...
Snowלא מזמן העלו פה מחקר על גודל והאכלה ונמצא שנחש שיאכל ארוחה גדולה פעם בשבועיים יגדל הרבה יותר מנחש שיאכל כל שבוע בגלל החילוף חומרים אז קח לצומת ליבך...
אכן.
הייתי עובר לארוחה של הופר(בהתאם ליכולת של הכרכן) פעם בשבועיים על פני ארוחה קטנה כול שבוע...
בכול מקרה בגיל שנה כבר צריך היה לעבור את שלב הולדות ללא השיער.