נחש -שאלה תודה לעוזרים

שלום שמי אליעד אני מגדל נחש כרכן תירס בן 3 חודשים (יש הכול טרריום גדול כבל חימום )
1) כבר 4 שבועות הוא אצלי ועדיין לא הנשיל
2) אני רוצה שהוא יהיה גדול אפשר לעשות משהוא בנושא ?
(מאכיל 1 לשבוע בוולדה בינונית )
:D תודה לעוזרים
ארן הראל - בבקשה אפשר את מ'ס פטלפון שלך או של מישהוא שממש ממש ממש מבין [=
חבל שמי שמצלם מאייפון לא יכול להעלות תמונות לפרום בגלל שהגודל של התמונה הכי קטן באייפון הוא 1.5 MG! וזה גדול מ 55 KIB - חבל הייתה מעלה תמונה ]= אני לא יודע את המופע שלו (מופע נדיר ) סטריית לייד הצוואר + צבע אפור + עיגולים שבחצי של הנחש הופכים לאוקפים ובחצי של הנחש הוא קצת יותר אפור
תמונות וסירטונים אייפון אליעד 082_800x600.jpg
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
1, הוא ינשיל מתי שיגיע הזמן... (אם הוא עדיין בייבי אז כול 4\5 ארוכות הוא אמור להנשיל)
2,תאכיל אותו באופן סדיר ובמזון שמתאים לגודל שלו, זה אמור להספיק...
אני מצרף קישור לאתר שמקטין תמונות באונליין...
http://www.resizenow.com/he
שבוע טוב :)
האלבום שלי

http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=13500

החיות שלי: כלבה, 3 חתולים, אקווריום מלא הגופים, קוקטייל, עכברים, חולדות, כרכן תירס נורמאל, קינג זכר בוגר וקינג סנייק נקבה בוגרת :)
אני בטוח שכול משתמש מומחה או מנהל ראשי ישמחו לסייע בהודעה פרטית- תרגיש חופשי לשלוח שאלות ויענו לך.
אני באופן אישי מקבל התראה במייל דרך הנייד כך שהתשובה שלי לרוב היא בדרך כלל מהירה.

הנחש ישיל את עורו(או יתנשל) בבוא העת- 4 שבועות זה תקין.

בנוגע לנחש גדול... אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מעוניין יותר בנחש שאיכות החיים שלו גבוהה, בריא, ויחיה להרבה זמן- אם זה אכן המקרה, הקפד להאכיל בקצב המומלץ ולא להגביר את הקצב כי אתה מעוניין בגודל מסוים- כמו שזה לא בריא לבני אדם, זה לא בריא לנחשים.
ישנם נחשים מסיביים יותר מטבעם, מכרכני תירס, ואולי שווה לך לשקול לגדל אחד מהם.

לגבי המופע, מדובר בכרכן תירס קלאסי(נורמאל) לדעתי. בחלק העליון באמת מזכיר מוטלי אבל אני לא חושב שמדובר במוטלי- אולי מייקי או מישהו אחר שמתעסק עם תירסים יעזור לנו(אתה גם יכול לבדוק בעצמך אם הבטן של הכרכן לבנה לחלוטין בלי משבצות).

בתמונה הוא טיפה רזה- על פרט המזון להיות עד פי 1.5 מהחלק הרחב ביותר בגופו... אם הבליטה של הארוחה נעלמת תוך יומיים מרגע ההאכלה, אתה יכול להגדיל מעט את פרט המזון שאתה נותן.

בהצלחה.
תודה רבה :
1) הבתן שלו לבנה חלקה לגמרי הראש דיי כתום ופסים של סטריית ליד הראש ובאמצע הוא נהיה יותר כהה ואפור
2) היה מקרה של לפני שבועיים שהוא פלט אז חיכיתי שבוע ואז הבאתי לו וולדה בלי ראש וכך גם השבוע
עכשיו זה קורה שאחרי יום או יומיים נעלמת הבליתה והוא מוריד חבילות כול 10 שעות ובקקי יש גם לבן (נראלי עצמות )
אז אפשר להפסיק להוריד את הראש ?
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
אם הבטן לבנה לחלוטין ללא משבצות כמו כאן:

אז קיים סיכוי שזה אכן מוטלי.

וכן, אם הוא אוכל תקין אפשר לחזור לולדה שלמה, ולהמשיך בהדרגה להעלות את גודל הארוחה עם גודל הנחש.

בהצלחה.