מחירת חיסול של הנחשים והציוד - אתם מרוויחים! ~מודעה מרוכזת~

בעוד כחודש וחצי אני מתגייס לקרבי, ואני מאמין שהיציאות הרחוקות לא יאפשרו לי לטפל כראוי בנחשים אז אני מחפש למכור אותם לידיים טובות, אני ממש רוצה למכור אותם לפניי הגיוס ולכן גם המחיר יהיה הרבה יותר מהוגן וגמיש.

אז ככה:
נחשים

ניצה-
ניצה זו הנחשה שלי,
כרכנית תירס 50% הטרו כרמל (באטר), 66% הטרו לאנרי,בקעה ב27/7 ,כמובן אוכלת חי וקפוא ומתנשלת מעולה, לא הייתה בתרדת חורף בגלל גילה, נקבה בדוקה,השילה לפניי שלושה ימים עבר חלק, נקנתה מאסף מורן (במידה והקונה יירצה להרבות הוא יכול להעזר באסף).

צ'רלי-
כרכן (או כרכנית) תירס נורמל, כבן שנתיים (אין תאריך בקיעה) והמין לא ידוע, יחד עם זאת הוא נחש מעולה רגוע על הידיים אוכל מעולה חי וקפוא ואתמול השיל לאחרונה כמובן שכמו שצריך.

ציוד

טרריומים
-טרריום של אקזוטרה 45 ס"מ אורך 45 ס"מ רוחב ו60 ס"מ גובה, החלק העליון הוא רשת נשלפת, שתיי דלתות הנפתחות כלפי חוץ ובעלות מנעול מובנה, תחתית אטומה למים ומוגבהת ככה שמתאים לדו חיים, מגיע עם בית מנורה כפול של אקזוטרה וזוג נורות UV של אקזוטרה מסוג 0.5 ו13W (לא נעשה בבית מנורה והנורות שימוש), הטרריום מגיע עם רקע תלת מימד אבל הוא קצת שבור בפינות, בנוסף הוא מגיע עם מד לחות ומד טמפרטורה אנאלוגיים של אקזוטרה

-אקווריום פנורמי מוסב, 50 ס"מ אורך, בעל חלקים של רשת במכסה (למי שיתעניין אני אצלם את המכסה), המכסה מחובר בעזרת סקוטש בצורה אסטטית כך שהזוחל שבפנים לא יוכל לברוח ולהרים את המכסה אך לך תהיה גישה קלה, בטרריום יש מקום לבית נורה המוגן ברשת (שכמובן ניתנת להסרה) וכבל לנורה עם כפתור להלדקה, בנוסף יש לו רקע אחורי (פוסטר).

ציוד נוסף
-מקלחיים להאכלה באורך 30 ס"מ, בעלות גומי בקצה המעניק אחיזה טובה יותר, בנוסף הגומי ניתן לשטיפה, מלקחיים חזקות ועמידות עשויות פלדת אל חלד.

-מד טמפרטורה דיגיטלי עם כבל וחיישן (אורך חצי מטר) דיוק עד עשירית המעלה, פועל על סוללות שטוחות (כלול).

(קרדיט לsnakez.co.il על התמונה)

-שני צמחים נצמדים לזכוכית ושורשים דמויי עץ לקישוט הטרריום,להוספת מסתור ולעזור לזוחל בזמן הנשל, כולם תוצאת אקזוטרה וניתן לראותם בתמונות הנ"ל של הטרריומים.

-מסתור שהם איכותי ומיוחד, נקנה מאסף מורן , עמיד במים ולחות, יפה מאוד, וייחודי.

-מסתור דמוי סלע של אקזוטררה, אני חושב שהוא בגודל מדיום, מתאים לכרכן בוגר.

-כלי מים\ אוכל של אקזוטרה אני חושב שהוא סמול או מדיום, יפה מאוד דמוי סלע.

-אקווריום לשעבר, יש בו נזילות בוודאות, ניתן להסיב לטרריום או כגידול עכברים וכו' בעל רשת ברזל ושניי חלקי זכוכית המשמשי כמכסה (כמה דקות של עבודה עם סיליקון וניתן לחבר הכל יחד)

-פלסטיקייה לגידול עכברים פלסטיקייה בינונית לגידול עכברים בעלת חורים בפלסטיק המאפשרים לשים בקבוק מים לעכברים מחוץ לכלוב

-בנוסף קיים אצלי ציוד כמו פלסטקיות קטנות משומשות לגידול כרכנים צעירים וציוד לעכברים (כלובים גלגלים בקבוקי שתייה) וגם כלוב לתוכים קטנים ולציוד פשוט לאקווריומים.

כמה דברים חשובים

-חשוב לי לציין שאני לא סוחר או חנות או משהו בסגנון, אני פשוט מחפש מישהו שיהיה מעוניין בדברים שאני מוכר ויטפל יפה בנחשים, אם לא הייתי מתגייס לא הייתי מוכר אותם ולהפך הייתי מגדל עוד זוחלים.
-המחירים לא רשומים ובכוונה, אני בעד מחירים הוגנים וכמובן שאדם שייקנה ממני יותר מדבר אחר ייקבל מחיר יותר זול.
-מי שייקנה הרבה מהציוד או למשל נחש וטרריום או את שניי הנחשים יקבל כל מיני מתנות שיש לי (נסורת, אספן, עכברים קפואים שנשארו פלסטיקיות וכו')
-המחירים הוגנים הכל פתוח אין שקרים ניתן לבוא ולראות הכל, כל מה שאני מוכר במצב טוב למעט מה שציינתי שלא, במקרה שאדם רוצה לקנות וחושש מהמצב או רוצה לראות אני אשמח לשלוח תמונות וכמובן מי שרוצה לקנות מוזמן לבוא ולראות
-אני מאיזור הקירות וחיפה, אני נייד בכל האיזור ויכול להיות שיתאפשר לי להגיע לכל מיני מקומות רחוקים יותר.
-אפשר ליצור איתי קשר פה בפורום או במייל [email protected]

תודה ושבוע טוב

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.