כמה עולה בערך עקרב "שחרן יהודה"??

חוקי לגידול. לא מוחרים אותו ואם מישו מציע לך על תקנה..כעיקרון שחרן הוא מאוד נפוץ תגיד לי איפה אתה גר..לדעתי שחרן לא אידיאלי בתור "עקרב-מחמד" יש לו מזג מאוד עצבני..לדעתי לך על עביד או נבו.
לא אכפת לי איזה עקרב.. אני מעדיף שלא יהיה לו ארס חזק כמו לדוגמה עקצן צהוב.. שלא יהיה לי סיבוכים..
אני גר בישוב קדימה.. זה בצפון.. זה קרוב למרכז..
אף פעם לא מצאתי שם עקרב..
איפה לחפש?
למה לא לקנות?? מה המחירים שיציעו..?
כי אני ב-ח-י-י-ם לא ימצא!! : [
א. לכל עקרב יש ארס שיכאיב לך במידה מסוימת אצל עקצן צהוב הוא יהרוג אותך ואצל שחרן יגרום להרבה מאוד כאב!! לכן שוב עליו אישית אני לא ממליץ..
ב. אני לא יודע אם אפשר לפרסם איפה לחפש עקרבים בפורום...כי יש פורומים שאסור.
בכל מיקרה עקרבים יש כימעט בכל מקום ולא חסר גם איפה שאתה גר..פשוט צריך לדעת איפה לחפש.
ג. אם ינסו למחור לך שחרן יהודה ביותר מ20 שקל לדעתי עשו עלייך קופה..אני ליפני שנה בערך יצאתי לטיול אם כמה חברים ואספנו משו כמו 20 שחרנים 😲 !!(כמובן שלא לקחנו את כולם..)

בהצלחה :)
מיכה.
אך?????? אתם לא מאמינים כמה אני מחפש!!
מתחת כל אבן! בשיחים! אף פעם לא ראיתי פה עקרב וראיתי איזה 10 פעמים נחש.. ואיזה 100 פעמים נדל.. ועכשיו גם יש מלא ארנבים בישוב שלנו שאפחד לא יודע מאיפה הם הגיעו!! ממש טונותתת אבל אי אפשר לתפוס אותם אתם לא מאמינים איזה מהירים הם..
וכל דבר אחר חוץ מעקרב!! (ראיתי פעם אחד אבל לא פה.. רק בטיול יומיים.. עקצן צהוב)
ועקרב הייתי קונה במחירים כאלה בכיףף רק 20 שקל?!?! זה במחיר של טולעת
לפחות תגידו לי איפה לחפש??????
עקרב לא חי בשיחים רק מתחת לאבנים. ועבידים לפעמים חופרים מאורות גם בקירות אבן (תלוי בסוג האבן)..

אל תדאג אחי בסוף תימצא..תנסה בחורשות..
maik098עקרב לא חי בשיחים רק מתחת לאבנים. ועבידים לפעמים חופרים מאורות גם בקירות אבן (תלוי בסוג האבן)..

אל תדאג אחי בסוף תימצא..תנסה בחורשות..
אתה מתכוון לקירות אבל האלה הישנים?? הקלאסיים אלה אם המלא חורים??
כי אם אני מכיר מקום אם חומה ענקית כזאת ארוכה כמו לא יודע מה!!
אבל אך אני אמור לחפש שם?? אני דוחף מקל נגיד.. למה שהוא יצא?! מה לשבור תאבנים??
כי אין מצב שאני יראה אותם ככה סתם ממש בקצה מחוץ לאבן? נכון הם יהיו בטח בפנים...
אך אני אמור לחפש בפנים?? כי אני יודע לאיזה קיר אתה מתכוון.. אני יביא עוד מעט תמונה..

רק תגיד לי.. אך אני אמור לחפש שם??
אני מדבר על חומו ישנות מאלה של פעםםםם כאלה:
http://img79.imageshack.us/img79/9703/40253696ny7.png
ראיתי בטלוויזיה שחיפשו בקירות כאלה אם אולטרה סגול ומצאו המון
אני לא מוצא כלוםםםםםם חיפשתי אם אבא שלי בלילה וליפני זה אם חבר שלי ובן דוד שלי!!
לא מצאנו כלום!! זתומרת עקרבים.. מצאנו דברים אחרים אבל לא עקרבים!!
אז איפה לחפש??

ביקשתי גם מאבא שלי שינסה להשיג לי מנורה ניידת של אולטרה סגול.. ניראה אם הוא ימצא

אבל מה זה עוזר אם אני לא יודע איפה בידיוק לחפש?
לא אחי..לא לזה היתכוונתי..אבל עזוב..
פשוט תימצא חורשה תימצא אבן תרים אבן תימצא עקרב.
מנורת אולטרה סגול ניידת אפשר להשיג בריקושט מנורה של כולמן שעולה 80 שקל..אם אתה הולך לסיור ליילי זה משו אחר אני אומר לך שברגע שתדליק את המנורה 😲 אין אחי דבר מדהים..הצורה שהם זוהרים..
maik098לא אחי..לא לזה היתכוונתי..אבל עזוב..
פשוט תימצא חורשה תימצא אבן תרים אבן תימצא עקרב.
מנורת אולטרה סגול ניידת אפשר להשיג בריקושט מנורה של כולמן שעולה 80 שקל..אם אתה הולך לסיור ליילי זה משו אחר אני אומר לך שברגע שתדליק את המנורה 😲 אין אחי דבר מדהים..הצורה שהם זוהרים..
יש קרוב לבית שלי חורשה ענקית שבקרוב עומדים להרוס ולבנות שם בתים חדשים..
אבל מה אני יגיד לך.. הכל מלא עשבים ענקיים כמו לא יודע מה!! ובחלקים הרקים או איפה שאני מחפש אני מרים כל אבל אני מוצא טונות נדלים לטאות וחומטים אבל עקרבים לא!
והכי באסה זה.. שממש ליפני כמה ימים הייתה שם שרפה ונישרף יותר מחצי מזה..
וגם הולכים לבנות שם בקרוב בתים : [
שם ראיתי פעם זעמן שחור ענק!! עצום!!!

ויש עוד מקומות אני יחפש אבל אני אומר לך אני לא ימצא.. תמיד אני מרים פה ושם כמה אבנים ליראות אם אני ימצא..
אמורים להיות באיזור הישוב שלך הרבה פרדסים לא? תרים שם קרשים ואבנים עד שתמצא.
ORאמורים להיות באיזור הישוב שלך הרבה פרדסים לא? תרים שם קרשים ואבנים עד שתמצא.
פעם פעם פעם היה מלא מלא פרדסים ולולים אבל הרסו הכל ובנו בתים..
יש פרדס תפוזים אחד קטן נורא שאני לא בטוח 100% שהוא עוד נישאר!
חוץ מיזה אין בכלל פרדסים.. אבל יש חורשות אבל הכל מלא עשווים ואם אני ירים אבן הוא יברח לטיזינבי אם אני ביכלל יצליח להרים תאבן בין כל העשבים וגם איפה שיש חורשות זה מהר מהר בימיוחד בשניתיים האחרונות הכל הולךךךך בנו לנו קניון ומרכז ספורט והולכים לבנות תיכון ולוכחים את כל המקומות הגדולים ומתחילים להצתופף והכל ניגמר : [

-------------

אתם לא מאמינים כמה חיפשתי היוםםם!! לא מצאתי שום נדל!! אבל מצאתי מלא מלא לטאות ועכבישים.. אבל אני צריך עקרבים
וואי אולי אני ילך לאיזה "טיול" אם חבר שלי ונלך למצוא עקרבים