אחרי שאני שנתיים מתעסק אם זעמנים כרכני ליקריש כרכנים אסאטים קיינגים ומילקים והם מתחילים להתרבות לי בצורה יפה החלטי ללכת לכמה כיוונים חדשים וזה אחד מהם
עקרב החדש שלי (:
בהצלחה בדרך
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
מדהים, אני גם רוצה להביא כאלה.. אין על עקרבים , אחד הדברים הטובים חח , לבינתיים יש לי סוגים ארץ ישראלים שאני מרבה ומשחרר לטבע.. עם אפשר לשאול, מה הגודל הנוכחי שלו ?
אגב, תנסה לקנות טרנטולה אחת.. אתה תתאהב 😎
אגב, תנסה לקנות טרנטולה אחת.. אתה תתאהב 😎
חחח יש לי 5 מקורזלות בייבי, ואחת פינק סלמון מחכה שיגדלו
ויש לי גם עקרב יריחו זה עקרב אימפור חמוד שחשבתי שווה לעלות תמונה שלו עקרב הראשון שלי
ואני מחר עושה טיול בטבע מחפש עקרבים וטרנטולות אם כמה חברים והתמונה הזאת מעוד מעודכנת צילמתי אותה לפני שבוע בארך הוא גודל של כף חצי כף יד
ויש לי גם עקרב יריחו זה עקרב אימפור חמוד שחשבתי שווה לעלות תמונה שלו עקרב הראשון שלי
ואני מחר עושה טיול בטבע מחפש עקרבים וטרנטולות אם כמה חברים והתמונה הזאת מעוד מעודכנת צילמתי אותה לפני שבוע בארך הוא גודל של כף חצי כף יד