שאלה חשובה

שלום לכולםאני חדש פה ורוצה לשאול שאלה לגביי הנחש שלי אולי מישהו בפורום הזה יוכל לעזור לי או לתת לי עצה כי במקומות אחרים לא כל כך הצליחו ולא נראה לי שיש שם אנשים רציניים הסיפור הוא שהנחש שלי אוכל מעולה אבל לא מעכל כמו שצריך ואני תמיד מוצא חלקי עצמות בצרכים שלו ואני לא מבין למה יש לו חימום טוב ותנאים מעולים אין לי מושג למה זה קורה אשמח לעזרה
אח שלו, בצואה תמיד יצאו חלקי עצמות כי זה לא משהו שניתן לפרק באופן מוחלט- מדובר בחומר מאוד קשה ונחשים לא מסוגלים לעכל הכול- לכן הפסולת יוצאת החוצה בצואה.
אם תוכל להעלות תמונה אז אחלה, אבל מראש אני אומר לך שלדעתי אתה מודאג מכלום כי זה תקין.
אם בצואה יש דם או משהו כזה... אז יש סיבה לדאגה.
תעדכן
snake eyeשלום לכולםאני חדש פה ורוצה לשאול שאלה לגביי הנחש שלי אולי מישהו בפורום הזה יוכל לעזור לי או לתת לי עצה כי במקומות אחרים לא כל כך הצליחו ולא נראה לי שיש שם אנשים רציניים הסיפור הוא שהנחש שלי אוכל מעולה אבל לא מעכל כמו שצריך ואני תמיד מוצא חלקי עצמות בצרכים שלו ואני לא מבין למה יש לו חימום טוב ותנאים מעולים אין לי מושג למה זה קורה אשמח לעזרה
לא ציינת באיזה נחש מדובר, אבל אני ינסה לנחש ולהגיד שזה קינג או כרכן....כי מה שאמרת דיי אופייני לקינגים וכרכנים.....

ממה שאני שמתי לב, לרוב זה לא קורה......אבל לפעמים כן אפשר לשים לב באמת לחלקי עצם משמעותיים בצואה......
בעיקרון זה לא מסוכן.....כי כרכנים וקינגים שהיו לי ויש לי היו עושים לפעמים....ולא קרה להם כלום.....חיים בלי בעייה רגיל....

מה גורם לזה....אבל לא בטוח במאה אחוז.....יצא לי לראות אתזה יותר אצל קינג שהיה נכנס יותר לסטרס מהשאר....וגם הייתי קצת מציק לו....
אז אולי מהסטרס הוא עושה את צרכיו הכבדים מוקדם יותר......

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

שלד עשוי מחומר שנקרא גרם(תרכובת של סידן וזרחן). זה חומר שאי אפשר לעכל לרוב. לכן לכלבים אסור לתת עצמות כי שבבים כאלה יכולים לעשות קרע במעי.
במקרה של הנחשים מערכת העיכול שלהם בנוייה לספוג את זה(אבל מה לעשות גם פה לפעמים יש פאקים). אבל אין עיכול ב 100% של עצם. אלא אם כן לנחש שלכם יש איזה חבית של פותח סתימות בקיבה :D
Nightfallשלד עשוי מחומר שנקרא גרם(תרכובת של סידן וזרחן). זה חומר שאי אפשר לעכל לרוב. לכן לכלבים אסור לתת עצמות כי שבבים כאלה יכולים לעשות קרע במעי.
במקרה של הנחשים מערכת העיכול שלהם בנוייה לספוג את זה(אבל מה לעשות גם פה לפעמים יש פאקים). אבל אין עיכול ב 100% של עצם. אלא אם כן לנחש שלכם יש איזה חבית של פותח סתימות בקיבה :D
אבל מה שקרה לבחור........לא קורה על בסיס קבוע וגם דיי נדיר......

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

לא פסלתי, אין לי שמץ איך הצואה נראית. לכן ביקשתי תמונה.
מוזר הנחש שלי ( קינג קלי ) אף פעם לא הוציא חתיכת עצם ברורה ...
לפעמים אני רואה גרגירים לבנים כאלה שאולי יכולים להיות שאריות של עצמות... אבל עוד לא נתקלתי בחתיכת עצם ברורה